Pazaudēji gredzenu, auskaru vai citu rotaslietu? Lūk, ko vēsta ticējumi. Labāk, lai gredzens atrodas

Kopš seniem laikiem rotaslietām cilvēki piešķīruši lielu nozīmi. Tās kalpoja kā aizsargājoši amuleti un talismani, un, ja cilvēks savu rotaslietu nozaudēja, tam bija zināms izskaidrojums. Par pazaudētām lietām ir daudz zīmju un tautas ticējumu, kas palīdz noskaidrot, ko nozīmē tās vai citas lietas nozaudēšana.

Gredzena pazaudēšana

Gredzena pazaudēšana ir slikta zīme. Tas nozīmē šķiršanos no cilvēka, kas šo gredzenu dāvinājis. Ja tu pats/pati šo gredzenu nopirki un to pazaudēji, arī tas neko labu nesola, it īpaši, ja gredzens bija no zelta vai sudraba. Šajā gadījumā tu kopā ar gredzenu zaudēji daļu savas enerģijas. Tiesa, dažos gadījumos šāds zaudējums var izrādīties labvēlīgs – ja pēdējā laikā tevi vajāja neveiksmes, tās tevi atstās kopā arpazaudēto gredzenu.

Auskara pazaudēšana

Šajā gadījumā viss ir atkarīgs no tā, kurš tieši pazaudēja auskaru. Ja auskaru pazaudēja neprecēta sieviete, tā ir pazīme, ka viņa drīz satiks savu otro pusīti. Savukārt tad, auskaru pazaudē sieviete, kurai ir vīrietis, tad drīzumāviņu sagaida laulība. Bet – ja auskaru pazaudē precēta sieviete, tas nozīmē, ka viņai drīzumā parādīsies mīļākais, vai arī dzīvē notiks pārmaiņas.

Pulksteņa pazaudēšana

Ar pulksteni ir saistītas daudzas zīmes un ticējumi, turklāt vairāk slikti nekā labi. Ja esi pazaudējis/pazaudējusi pulksteni, tas nozīmē, ka darba un biznesa lietās sāksies stagnācija. Šī zīme it norādauz to, ka laiks tev apstājies, un viss paliks savās vietās uz ilgu laiku.

Ķēdītes pazaudēšana

Ja tu pazaudēji ķēdīti, tā ir ļoti slikta zīme, kas liecina par veiksmes zudumu. Tomēr tāpat kā gadījumā ar gredzenu šī zīme var izrādīties tev labvēlīga. Ja tevi jau tā vajā nedienas, tās izzudīs no tavas dzīves kopā nozaudēto ķēdīti.

Lasi vēl: Bērni vecākus izvēlas jau ilgi pirms piedzimšanas. Viņu dvēselīte no mākoņu maliņas ilgi vēro topošos vecākus. Lūk, kā tas notiek!

Ir vērts padomāt par parastu lietu nozīmi mūsu dzīvē. Ne velti saka, ka ikvienam priekšmetam ir sava dvēsele un enerģija. Iemācies lasīt likteņa zīmes – tad tev pavērsies iespēja paredzēt notikumu gaitu un izvairīties no negatīviem dzīves pavērsieniem.

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru