Kā uzzināt, ka tev ir ideāls vīrs? Pēc šīm pazīmēm!

1. Viņš nebaidās no grūtībām un ir gatavs atrisināt jebkuru problēmu
Īsts vīrietis ne tikai prot skaisti runāt, bet arī rīkoties. Grūtībās viņš vienmēr būs blakus un piedāvās tev atbalstu un palīdzību.

2. Viņš pats spēj pagatavot vakariņas
Viņam nav obligāti jāprot pagatavot sarežģītas maltītes, bet fakts kā tāds, ka vīrietis ir iemācījies gatavot, jau padara viņu par ideālu vīru.

3. Viņš tevi vienmēr atbalstīs – pat, ja esi pieļāvusi nopietnu kļūdu
Ikviens cilvēks kādreiz kļūdās, un, kad tas notiek, ir svarīgi, lai tavs partneris būtu tavā pusē.

4. Viņš pievērš uzmanību detaļām
Tas nenozīmē, ka tavam vīrietim būtu jāzina katra tavas dzīves sīkākā detaļa, bet gan ideālā variantā viņš pievērš uzmanību lietām, kuras tev ir svarīgas. Piemēram, zina, cik cukura karotes vajag piebērt tavai tējai un kafijai.

5. Viņš zina, kā tevi uzmundrināt
Kad tu jūties noskumusi, tavs vīrietis vienmēr zina, kā uzlabot omu: viņš izstāstīs kādu joku, atbalstīs tevi vai darīs citas lietas, kas tev liks justies labāk.

6. Viņš spēj piekāpties un rast kompromisu
Ideāls vīrietis ir spējīgs atrast kopīgu valodu ar jebkuru cilvēku, policistu, kaimiņu, blakussēdētāju tramvajā, neizmantojot draudus u.c., bet izdara to mierīgi.

7. Tavs viedoklis viņam ir svarīgs
Būt attiecībās, būt precētiem nenozīmē tikai dzīvot kopā – pārim ir arī jākļūst par draugiem un padomdevējiem. Tas nenozīmē, ka vīrietim būtu jābūt zem sievas “tupeles,” tā vietā ir jāmācās kopīgi pieņemt lēmumus ne tikai svarīgākajās dzīves situācijās, bet arī ikdienā.

8. Viņš tev palīdz mājas solī
Ja tava otrā pusīte tevi novērtē un respektē, viņš nekad neļaus tev justies kā viņa personīgajai kalponei. Viņš saprot, ka arī tu vari būt nogurusi pēc darba, tāpēc ir gatavs tīrīt māju vai pagatavot vakariņas tavā vietā. Kopīga darbošanās mājās ir lielisks veids, kā kopīgi pavadīt laiku, kā arī viss notiks divreiz ātrāk.

Protams, katram cilvēkam ir sava ideja par to, kādam ir jābūt ideālajām attiecībām. Īpašības, kas padara vīrieti par ideālo partneri, katram būs citādas. Bet atrast kādu, kuram tu esi pirmajā vietā, kuru arī tu vari likt pirmajā vietā, ir laimīgas laulības atslēga.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru