Pie Tirdzniecības centra Spice vismaz uz 40 minūtēm karstā auto tika atstāti 2 bērni, bet māte “metās virsū” glābējiem

“Kāds vīrietis pasauc netālu esošās ceļu Pol***jas ekipāžas darbinieku. Līdz ar viņa atnākšanu, izdodas sarunāt, ka puika izņems rokas no krēsliņa siksnām un no iekšas atvērs mašīnas durvis. Kopš manas piebraukšanas pagājušas 20min, kopš izziņošanas skaļruņos – 18min. Vecāku nav. Tiek izsaukts NMPD, jo gadu vecais puika ir slābens, karsts,sarkans, nav spēka paraudāt, kaut gan ir manāmi satraucies”.

“NMPD Darbiniece agresīvā tonī uzbrūk man, ko es atļaujoties, turēt svešu bērnu, kas es viņiem tāda esmu (mazo puiku šūpināju bērnu beņķītī, lai kaut neliela vēja plūsma viņam piekļūtu). Pēc visiem uzbrukumiem mēģinu paskaidrot situāciju, mazo izņem man no rokām un ieliek NMPD mašīnā un četrgadīgais puika tam pretojas, histērijā raud, saka, ka mašīnā nekāps, krīt gar zemi. Šī, absolūti neizglītotā darbiniece ieceļ viņu mašīnā ar varu! Lieliski – traumatisms bērnam no cilvēkiem uniformās! NMPD darbinieki – nododiet kolēģiem sveicienus un uzdāviniet kādu psiholoģijas grāmatu. Bērnu vecāki aizvien nebija ne tuvumā,” raksta sieviete.

Vēlāk ierodas vecāki ar meitu pie rokas un nojauš ko nelāgu, tikai pamanot, ka abu pārējo bērnu nav auto. Šokējošā kārtā pārmetumi bira nevis mātes un tēva virzienā, bet sievietei, kas viņas bērnus izglāba, jo viņa redz izsauksi ātro palīdzību un iejaukusi policiju, tādējādi radot kaunu abiem vecākiem. Bērniem par laimi atstāšana mašīnā gan nebija nodarījusi nopietnu kaitējumu Vese***ai, taču vecāki autorei pārmeta, kādēļ viņa nav rīkojusies “cilvēcīgi”?

Lasi arī: Blondīne ar Land Rover notrieca govi, pēc tam uzrakstīja vēstuli ražotnes direktoram. Par viņa atbildi es joprojām smejos jau kādas 15 minūtes

“Māte vēl paralēli tupināja bļaut uz savu meitu, sakot, ka viņus tagad ieliks cietumā un mazie varēs dzīvot pie omes. Malacis, traumē arī meitu, kura jau histēriski bļauj pa stāvlaukumu, ka viņa negrib cietumā”. Viņa arī piebildusi, ka  ja autorei pašai būtu bērni, viņa būtu rīkojusies “normas robežās”.  Raksta autore gan norāda, ka ir māte un rakstīto pabeidz ar skarbu jautājumu: “Un cik cilvēki pagāja mašīnai garām? Cik nepievērsa uzmanību? Mostieties.”

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!