Piezīme uz Lexus vējstikla lika smieties visiem Pol***jas darbiniekiem. Uzzini kāds tam ir iemesls!

No sākuma es ar uzasinātu urbi pavisam klusītēm izsitīšu vadītāja puses stiklu, iekļūšu salonā un nospiedīšu motora pārsega atvēršanas pogu. Ja gadījumā drošības sistēma neļaus man atvērt motora pārsegumu, tad es ar lauzni mazliet piepacelšu to, lai izveidojas divu centimetru atveri un ar hidrauliskām šķērēm pārkniebšu mezglu, kas bloķē motora pārsega atvēršanu. Iekļūšu motora nodaļā un na**enizē*u to plastmasas sirēnu jūsu atsaldētajai signalizācijai. Pēc tam es izraušu aizdedzes vadus un uzstādīšu savu vadu “zirneklīti”, kas nodrošinās signālu sniegšanas procesus.

Līdz ar pārgriezto sirēnu nejauši pārgriezīsies arī vadi uz stūri un pedāļiem. Pēc tam savienošu degvielas padeves sistēmai pieslēgšu pieclitrīgās benzīna kannas, pametīšu to tieši zem motora pārsega. Turpat ievilkšu arī vadu virkni, kas palīdzēs man apiet jūsu auto elektronisko sistēmu. Ticiet man, jau pēc minūtes būšu piestartējis jūsu auto. Apmēram divu minūšu un 30 sekunžu laikā es jau būšu paguvis ar jūsu Lexus doties prom no auto stāvvietas.

Pēc nedēļas ilgiem neveiksmīgiem meklējumiem, kad imobilaizera elektroniskā padeve būs nosēdusies, es izvilkšu no ūdens auto, atradīšu tajā imobilaizeru un aizvedīšu uz privātu garāžu, lai salabo. Bet vēl pēc nedēļas jūsu bijušais auto kaitinoši pīkstēs tādam pašam idiotam, kā jūs, tikai citā vietā, pilsētā… Par laimi, manis ap to laiku vairs tur nebūs.

Jums pārdomām ir atlikušas vien divas dienas, pa to laiku es mācīšos un trenēšos, lai varētu jūsu auto aizdzīt vien 53 sekunžu laikā, tāpat kā to nolādēto Linkolna – navigatoru, kas sniedza nakts koncertus zem manas mammas logiem.

Paldies par sapratni!

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru