Pilnmēness Jaunavas zīmē 2018. gadā palīdzēs jūsu emocionālajām vajadzībām

2018. gada marts ir teju caurvīts ar planētu maģijām, turklāt zvaigžņu spīdēšanu iespējams saskatīt pat ar perifēro redzi.

Lasi vēl: Aicina medniekus ziņot par vilku un lūšu pēdām

2018. gada marts ir teju caurvīts ar planētu maģijām, turklāt zvaigžņu spīdēšanu iespējams saskatīt pat ar perifēro redzi. Šajā mēnesī sagaidāmi divi pilnmēneši: pirmais bija 1. martā, bet otrais gaidāms 31. martā (tas būs zilais Mēness). Tā jau ir otrā reize 2018. gadā, kad pasaules iedzīvotāji spēs novērot zilo Mēnesi – tā tiešām ir ļoti reta parādība. Ja jūs vēl neticat, ka šī gada marts ir īpašs, ņemiet vērā, ka zilā Mēness atrašanās Jaunavas zvaigznājā noteikti mainīs jūsu uzskatus. Sagatavojieties tam, ka marts kļūs par mēnesi, kas mainīs visu.
Pilnmēness vienmēr ir īpašs brīdis, jo tā simbolizē Mēness cikla kulmināciju. Tas ir laiks, kad dzīvē mūsu darbības beidzot saņem augļus, bet cilvēks piepildās ar garīgo spēku. Citiem vārdiem sakot – pilnmēness laikā cilvēks spējīgs uz teju jebko. Kad šis posms beidzas, mēs pārejam dilstošā Mēness fāzē, līdz mūs atkal sagaida jauns Mēness. Šis cikls atkārtojas atkal un atkal.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru