Pilnmēness Jaunavas zīmē 2018. gadā palīdzēs jūsu emocionālajām vajadzībām

Pilnmēness Jaunavā parāda savu kvēlojošo Sauli Zivju zvaigznājā, šādi radot kombināciju, kas palīdz mums atdzimt no iekšpuses, lēnām to visu parādot arī mūsu ārienē. Jaunavas attiecināmas pie rūpīajām zodiaka zīmēm, kurām ir svarīgas detaļas, organizatoriskie momenti un plānošana. Zivis, savukārt, ir Ūdens stihijas zīme, kas ļauj plūst cilvēka emocijām, apkārtējiem tās redzot un jūtot. Tieši tādēļ pilnmēness Jaunavas zīmē liks mums tikt galā ar savām iekšējām izjūtām, kā arī ieviest svarīgas izmaiņas savā dzīvē, kas gala rezultātā padarīs mūs tikai laimīgākus.

Lasi vēl: Stādīšana sāksies jau pēc mēneša! Lūk, kas jādara, lai ražu vāktu maisiem!

Noskaidrojiet, kas jums pietrūkts
Šajā pilnmēnesī jūs beidzot sapratīsiet visu, kas jums dzīvē līdz šim nebija skaidrs. Darbs, uz kuru jūs ikdienā dodaties autopilotā un nemaz neapzināties to, ka jums patiesībā vajadzētu darīt kaut ko, kas jums nes laimi. Attiecības, kurām nav nākotnes, bet kuras jūs nevēlaties pārtraukt, jo baidāties no vientulības. Tas, ka dzīvojat savas ģimenes kontrolēti un vienmēr cenšaties viņiem izdabāt. Priekšnieks, kuram baidātes kaut ko teikt pretī un viņa motivācija ir nemitīga iebiedēšana. Jūs vairs nespēsiet šo visu ignorēt, nemaz neskatoties uz to, kas tieši ir tas, kas jūs gremdē.
Saprotams, ka vienmēr ir iespējams to visu paslēpt zem sava iztēlē izveidota galda, zem kura jau ilgu laiku vietas vairs vispār nav.
Saprotams, ka satikties ar savām bailēm aci pret aci vienmēr ir ļoti nepatīkami, taču, ja vēlaties normālu un pilnvērtīgu dzīvi, jums nekas cits neatliks, kā ieskatīties šīm bailēm acīs. Tieši to no jums vēlas Jaunavas pilnmēness.

Detoksikācija un attīrīšana
Martā jūs varat iegūt pārsteidzošas atklāsmes paši par savu dzīvi. Tas būs ļoti grūts periods, taču ziniet to, ka jums nav nepieciešams uzreiz pieņemt nopietnus lēmumus. Veltiet laiku tam, lai saliktu savā dzīvē visu pa plauktiņiem – padariet savu dzīvi mazliet labāku. Visparastākās lietas, kā uzacu korekcija, nodokļu nomaksa, grāmatas lasīšana, kā arī vienkārša palaga sakārtošana pēc gulēšanas ir tās lietas, kuras palīdzēs jums uzlabot savu psiholoģisko veselību.
Jebkurā iespējamā brīdī centieties palutināt sevi. Dodoties no darb mājās, palutiniet sevi ar skaistiem dabas skatiem un mīļāko mūziku. Patērējiet papildu stundu, lai pagatavotu sev veselīgas brokastis. Celieties 15 minūtes ātrāk no rītiem, lai paspētu pirms darba nodarboties ar jogu.
Jums ir pietiekoši daudz laika, lai saņemtos kardinālām pārmaiņām savā dzīvē. Nav nepieciešams visu darīt tagad un tūlīt. Ļaujiet savām domām pilnvērtīgi nokomplektēties vēl pirms jūs steidzaties tās realizēt.

Lasi vēl: Latgales pusē vietējos iedzīvotājus sasmīdina divi rukši, kuri izbēguši no kūts

Izveidojiet savas nākotnes plānu
Līdzko būsiet gatavi, pierakstiet savu domu plānu. Ja jums vienmēr ir gribējies kļūt par dejotāju, ejiet un pierakstieties deju nodarbībām. Ja jūs nekad neesat bijuši ASV, šķiet, ka nu ir pienācis laiks mazliet pataupīt naudu un sakrāt ceļojumam ārpus Eiropas robežām. Ja jūs redzat, ka jūsu darbs neļauj jums realizēt savus talantus, šķiet, ka ir pienācis īstais laiks meklēt sev kaut ko citu. Tikai centieties pārlieku nenervozēt. Lai jūsu dzīve uzlabotos, būs nepieciešams laiks. Ir zināms teiciens – Roma netika uzcelta vienā dienā. To cēla pamazītiņām. Un jūs esat tik pat unikāli un skaisti kā Roma. Turklāt Jaunavas pilnmēness ļaus jums to saprast.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru