Pircējs no Latvijas parādījis, cik maksā identiska prece Vācijā. Cenām ir nesaproti milzīga atšķirība, kā tas var būt?

Kāds pircējs no Latvijas ir padalījies ar stāstu, kurš daudziem varētu likt aizdomāties. Aizdomāties par to, cik preces maksā Latvijā un identiskas Vācijā! Viņš paņēmis konkrēti izvēlētu preci un to nobildējis ar to visu cenu Vācijā un tad parādījis cik tā pati lieta maksā Latvijā. Lieki teikt, ka šāda tipa novērojumi Latvijas medijos sākuši nokļūt aizvien biežāk.

Nesen bija gadījums, kur Latvijas ražotie čipsi pie mums maksāja dārgāk, nekā sūtot uz kaimiņvalstīm. Tomēr tagad runa ir par ikdienā vajadzīgiem produktiem, ko cilvēki patērē teju vai katru dienu.

Lieki piebilst, ka Latvijas un Vācijas algas starpība ir milzīga. Tāpat jau agrāk tika veikti dažādi ekspermenti, kuros pierādījās, ka slavenie pasaules produkti, kas tiek sūtīti uz trešajām pasaules valstīm, tiek atšķaidīti un var būt sliktākā kvalitātē. Tomēr Vācijā ir viss, tā kā tam vajadzētu būt!

Tomēr pats dīvainākais tajā visā ir tas, ka šie produkti, kas ir pie mums, maksā vairāk nekā pašā Vācijā, identiskā tilpumā vai proporcijā. Laiks ieraudzīt vīrieša bildēto fotogrāfiju!

Šķir nākamo lapu, lai lasītu turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru