Pirmā interaktīvā šova “Mazais princis” pirmizrāde

15.jūnijā (piektdien) – pirmā interaktīvā šova “Mazais princis” pirmizrāde. Dzintaru koncertzālē Latvijas smilšu animācijas teātris piedāvās dzīvo izrādi, kurā skatītājs varēs ietekmēt pasakas iznākumu.

“Mazais princis” ir viena no pasaulē slavenākajām pasakām, jo tā nav pasaka tikai bērniem. Kā savas grāmatas veltījumā teicis pats Antuāns de Sentekziperī: “Visi pieaugušie vispirms bija bērni, tikai nedaudzi no viņiem to atceras”. Nu ko – ir pienācis laiks visu atcerēties.

Latvijas smilšu animācijas teātris aicina uz izrādi “Mazais princis”. Pirmizrāde notiks Londonā, bet pēc tam mākslinieki dosies koncertturnejā “Latvija 100” pa Latvijas pilsētām. Par godu valsts jubilejai uzvedumā galvenokārt tiks izmantota latviešu komponistu sarakstītā mūzika.

Dzīvās mūzikas pavadījumā stīgu kvarteta “Sinfonietta Rīga” izpildījumā māksliniece Tatjana Gavriļenko veidos smilšu gleznas, kas burtiski nākušas no pasaku valstības. Bet profesionālais aktieris Maksims Busels jaunajiem skatītājiem vēstīs par Mazā prinča piedzīvojumiem. Par tā paša citas planētas zēna dēkām, kura sirdij, kas tīra kā kalnu upes kristāldzidrie ūdeņi, grūti izprast samaitātos “dīvainos pieaugušos”.

Šova unikalitāte slēpjas tā interaktīvajā daļā! Ar mobilās aplikācijas starpniecību katrs koncerta apmeklētājs varēs ietekmēt notikumus, kas norisinās uz skatuves. Skatītāji sekos līdzi sižetam un balsos, mainot stāsta nobeigumu pēc vēlēšanās.

Jūs varēsiet būt režisors un izvēlēties Mazā prinča – viena no pasaulē neaizmirstamākajiem stāstiem – noslēgumu.

Izrāde paredzēta bērniem no 4 gadu vecuma, bet, tā kā pasakas “Mazais princis” piekritējiem nav vecuma, arī daudzi pieaugušie tajā radīs savai dzīvei aktuālo burvību. Mazie skatītāji redzēs un dzirdēs apbrīnojamo stāstu – pasaku par zēnu no citas planētas, par viņa piedzīvojumiem un atklājumiem. Bet pieaugušajiem jāatceras, kas patiesībā ir mīlestība un draudzība, lojalitāte un uzticība, dzīve un nāve.

Iepriekšējā smilšu izstāde “TITANIC LIVE IN CONCERT” Rīgā abas reizes pulcēja pilnas zāles. “Mazajam princim” ar smilšu animāciju, dzīvo mūziku un dzīvo stāstījumu paredz tādus pašus panākumus.

Rādiet burvību saviem bērniem, un arī paši netērējiet velti laiku. Kā teica gudrā Lapsa: “Mēs esam atbildīgi par tiem, ko esam pieradinājuši”. Mēs esam atbildīgi par savu zemapziņu, kurā ir ieslodzīts katram savs Mazais princis – pieaugušo dzīves pienākumu un rūpju nomākts. Ar šo jauno uzvedumu Latvijas smilšu animācijas teātris vēlas katrā pieaugušajā pamodināt bērnu. Atceroties, kā tas ir – būt mazam, katrs no vecākiem varēs nodrošināt saviem bērniem vislabāko bērnību.

“Mazais princis” pastāstīs jaunajiem skatītājiem par mīlestību pret savu planētu, pret savām mājām, pret tiem, kurus viņš satiek savā ceļā. Pavēstīs par to, ka visi cilvēki ir dažādi, bet katram no viņiem ir vajadzīgas rūpes un izpratne. Pavēstīs par to, ka, sekojot savai iekšējai tīrībai, arī ārējo pasauli ar saviem centieniem var padarīt tīrāku un labāku.

Uz drīzu tikšanos pilnā zālē uz planētas Zeme!

Latvijas komponistu mūzika

Režisore Tatjana Gavriļenko

Stīgu kvartets “Sinfonietta Rīga”

Aktieris Maksims Busels

Pēc Antuāna de Sentekziperī “Mazā prinča” motīviem

Ilgums: 1 stunda

Bērnu biļete (līdz 6 gadiem) bez sēdvietas – 3 eiro

Biļetes: https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/gimenei/cits/malenkij-princ-shou-skazka-dlja-detej-mazais-princis-izrade-berniem-no-4-gadiem-247110/?&design=bilesuserviss

https://sandshow.pro/lsat/lv/mazais-princis-izrade-berniem

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru