Pirmkursnieci kādā ballītē Maskavā izvaroja “neīstajā vietā”

Ballīte, kas bija uzrīkota par godu pirmā semestra pirmā mēneša pievarēšanai augstskolā, nebūt nebeidzās, kā bija plānots. Meitene tikai paspēja iekliegties “tikai ne tur”.

Lasi vēl: Princis Harijs nolika pie vietas Melāniju Trampu ar vienu žestu. Kad paritināsi bildi uz leju sapratīsi par ko iet runa…

Izrādās, ka pirmā kursa augstskolas studenti speciāli noīrēja dzīvokli, lai nosvinētu pirmo mācību mēnesi. Pēc alkoholisko dzērienu lietošanas, trīs jaunieši (viena meitene un divi zēni) devās uz guļamistabu, kur uz zemes atradās matracis.
Citi jaunieši no blakus istabas sadzirdēja pēkšņu bļāvienu “tikai ne tur”, kam sekoja stenēšana un skaļi kaucieni. Tas turpinājās aptuveni 10 minūtes, pēcāk meitene apklusa. Tad no istabas iznāca ārā divi jaunieši, kas pa taisno devās uz tualeti.

Lasi vēl: 5 padomi, kuri palīdzēs vīrietim sniegt tādu orālo baudu, kuru viņš nekad neaizmirsīs
18 gadus vecās meitenes draudzene iegāja istabā, lai ieraudzītu, kā viņas draudzene bija atstutējusies ar dibenu uz augšu un raudāja. Viņa pateica, ka viens no puišiem esot iegājis neīstajā vietā, šādi nodarīdams viņai lielas sāpes.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru