Pol***ja atklāj, kas patiesībā sēdēja pie nozagtā BMW stūres

 

Jau pirms laika tika ziņots par to, ka notikusi ļoti dīvaina avārija, kurā BMW X6 mistiskā veidā bija uzbraucis citai mašīnai uz jumta un gandrīz vai pilnībā!

Tomēr tas jau bija tikai iesākums, jo lielākā daļa nesaprata, kā tas vispār bija iespējams, ņemot vērā konkrēto situāciju. Tajā pašā dienā, nedaudz vēlāk atklājās, ka pie automašīnas stūres ir sēdējis zaglis – vismaz tāda informācija izskanēja no lielajiem medijiem, kas bija ievākuši informāciju.

Taču tagad Pol***ja beidzot ir atklājusi, kas tad īsti pie šīs mašīnas sēdēja un ar savu lielo ķērienu tik tiešām lepojas, jo varētu pat teikt, ka tikuši izglābti daudzi BMW autovadītāji, jo pie nozagtās mašīnas nesēdēja nekāds parastais zaglis, kā atklājusi Pol***ja!

Tagad ir zināms tas, ka trešdien 6. Martā ap pulksten 12:00 Valsts Pol***jas preses konferencē klātienē pastāstīja par konkrēto zagli, kurš izrādās šajā jomā ir bijis speciālists un nav bijis nekāds “parastais”.

Tātad, tika notverts rūdīts autozaglis, ar lielu pieredzi! 

Taču par laimi ceļu Pol***jai izdevās viņu sagūstīt, jo pie viņa bija atrodama arī visa aizdzīšanai nepieciešamā tehnika.

Tāpat Pol***ja informējusi auto īpašniekiem sekot līdzi jaunākajām ziņām un tendecēm, jo nozagt mašīnu šādiem speciālistiem ir samērā vienkārši, tieši tāpēc mašīnu vislabāk vajadzētu aprīkot ar jaunākā tipa drošības ierīcēm, ar kurām zagļi parasti nespēj tikt galā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru