Pol***ja šodien ir atradusi 10. Aprīlī bezvēsts pazudušo Sindiju Roni, atklājas šausminoši jaunumi

Jau iepriekš tika paziņots, ka 10. Aprīlī no mājām izgāja un pazuda Sindija Rone un uzreiz iesaistījās Pol***ja, kā arī tika sniegta informācija, ka meitene iepriekšējā dienā bija izgājusi no savas dzīves vietas, taču vakarā nemaz nav pārnākusi mājā, pie tam Sindija ir dzimusi vien 1998. gadā.

Pēc paziņojuma Latvijas Valsts Pol***ja tūlīt pat sāka meklēšanas darbus, kā arī informēja sabiedrību ar lielu lūgumu atsaukties, ja kāds meiteni būs redzējis. Meklēšanas darbi ilga divas dienas, kopš konkrētā iesnieguma saņemšanas brīdim, taču trakākais bija tikai priekšā, kad meitene tika atrasta.

Diemžēl jaunā meitene tika atrasta ceturtdien Embūtes pagastā, kāda lauku apvidus reģionā. Viņa tika atrasta mirusi, pie tam ar vardarbīgām nāves pazīmēm. Pēc visām pazīmēm tika noteikts, ka tā ir bezvēsts pazudusī Sindija Rone, informēja Latvijas Valsts Pol***ja.

Pašlaik ir zināms aizdomās turamais par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu. Ticis aizturēts vīrietis, kurš dzimis 1986. gadā un jau iepriekš ir nonācis Latvijas valsts Pol***jas acīs.  Pašlaik ir zināms tas, ka Pol***jas ir uzsākusi nopietnu kriminālprocesu par slepkavību un ir nozīmētas jau visas nepieciešamās ekspertīzes, lai precīzi noteiktu konkrēto nāves iemeslu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru