Pol***jai ir jauna sistēma, ar kuru vienkāršā veidā tiks ķerti visi pārkāpēji – Sodi būs iespaidīgi

Pašlaik zināms tas, ka Valsts Pol***ja mēģina paaugstināt satiksmes drošību aizvien vairāk un vairāk un līdz ar to Latvijas Valsts Pol***ja pašlaik testēs dažādas jaunas tehnikas, kuras fiksēs arī pilnīgi visus tos šoferus, kuri lieto viedtālruņus pie automašīnas stūres.

Ir zināma tehnika, kura 360 grādu pilnā leņķī fiksēs satiksmes noteikumu pārkāpumus un zināms ir tas, ka šobrīd tas viss notiek uz Latvijas valsts ceļiem testa rezīmā, taču visa ietecera ir daudzsološāka un tam ir pamats.

Tāpat ir gaidāma iecere par to, ka sodi varētu tikt palielināti līdz pat 100 Eiro pat telefona lietošanu pie stūres un zināms to, ka šo ieceri būs jāizskata Saeimai, par to ziņojuši Latvijas sabiedriskie mediji.

Zināms tas, ka ķerstīt mobilo telefonu izmantotājus pie stūres nav vienkāršs uzdevums, taču uzdeums ir pietiekami nopietns uzdeuvms. Piemēram Pol***jas Subaru Forester automašīnas ir aprīkotas ar sānu kameras, kuras redz visas garām braucošās mašīnas un vai vadītaji neizmanto telefonus.

Tāpat šobrīd Pol***ja izmanto jaunu iekārto, kura fiksē pilnīgi visus iespējamos pārkāpumus, kurus iespējams redzēt 360 grādu kamerā un pašlaik tas norisinās testa režīmā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru