Poza kādā jūs guļat ar savu otro pusīti daudz var pastāstīt par jūsu attiecībām

Eksperti psiholoģijas jomā paziņoja, ka attiecības starp pāri, vislabāk, raksturo to poza miegā. Psihologs Džoa Oliveira uzsver, ka vislabāk nepieciešams analizēt pozu kurā cilvēki guļ rītausmā un nevis pēc tās, kurā tie iemieg.

  1. “Sapītas rokas, sapītas kājas “

Speciālisti saka, ka kad pāris miega laikā sapin gan kājas, gan rokas – tas norāda uz neierobežotu aizraušanos attiecībās. Parasti šādā pozā pāri guļ pašu attiecību sākumā, kad pāris vēlas sevi sajust kā viens vesels. Nereti šajā pozā guļ ļoti greizsirdīgi cilvēki.

  1. ” Karote “

Psihologi ir pārliecināti, ka ja partneris apķer otru no aizmugures, tas nozīmē, ka viņš izrāda uzmanību un rūpes. Tāds pāris kopā jūtas komforti un drošībā. Kā arī attiecības starp cilvēkiem kuri guļ šajā pozā ir ļoti tālu no ideālām. Visticamāk, attiecībās pastāv zināmas neskaidrības.

  1. ” Ziedojums “

Ķermeņa valodas zīmes eksperti atzīmē, ka šādi apskāvieni liecina par mīlestību un pieķeršanos starp mīlniekiem. Visticamāk, pārim ir satriecoša seksuālā dzīve. Pietam viens no partneriem, visticamāk, mīl dominēt attiecībās.

  1. ” Telpas atkarošana “

Šāda poza liecina, ka cilvēks necenšas demonstret mīlestību pret savu otru pusīti. Parasti, tas kurš cenšas aizņemtu lielāku gultas vietu ir tas, kurš meklē pašpārliecinātību, tajā skaitā arī attiecībās. Turklāt, eksperti norāda, ka ar rokām paceltām virs galvas guļ spītīgi cilvēki, kuri cenšas būt līderi attiecībās un vēlas visu turēt zem konroles.

  1. ” Tev – puse un man – puse “

Šai pozai priekšroku dod cilvēki kurš mīl viens otru, bet viņu attiecībām joprojām ir vajadzīga liela uzmanība. Psihologi atzīmē, ka tas, kurš guļ uz muguras neredz nepieciešamību redzēt savu partneri, bet tas, kurš guļ uz vēdera – ir spītīgs un mazliet noslēgts. Līdz ar to, kāju pīšana liecina, ka cilvēkiem ir saistības vienam pret otru.

  1. ” No attāluma ar izstieptu roku “

” Spontānas attiecības ” šādu secinājumu izdarīja psihologi, analizējot šādu miega pozu. Katrs partneris respektē otra privāto telpu. Visticamāk, katram no viņiem ir savi draugi, viņi atsevišķi apmeklē ballītes, bet tajā pašā laikā viņi neierobežoti uzticas viens otram. Izstieptā roka liecina par gatavību aizsargāt savu partneri, bet plauksta zem vaiga liecina, ka cilvēks ir mierīgs un ka viņam ir komforti. Ja nu tomēr starp pāri ir noticis konflikts, tad tieši šāda poza var liecināt par mēģinājumu salabt.

  1. ” Neaizej, paliec vēl ar mani “

Visticamāk, ka šis pāris velkas uz brīvību, bet roka uz pleca ir mīlestības izpausme. Tā ir nepieciešamība  izjust savu partneri. Tātad, tieši šī izjūta cilvēkam visvairāk pietrūkst. Psihologs uzskata, ka cilvēkam, kas šajā pozā guļ ar muguru pret partneri ir paaustināts pašvērtējums.

  1. ” Mugura pie muguras “

Pāris cenšas saglabāt personisko telpu, tai pat laikā nezaudējot kontaktu viens ar otru. Šī poza liecina par veselām un stabilām attiecībām, itkā uzsverot to simetriju. Priekš cilvēkiem, kuri guļ šajā pozā , partnera esamā klatbūtne – ir obligāta nostāja komfortam.

  1. ” Tu esi tālu no manis “

Šāda poza signalizē, ka pāra attiecībās, noteikti, ka kaut kas nav tā. Saskarmes trūkums starp ķermeņiem un tas, ka cilvēki aizgriežas viens no otra  var liecināt, ka cilvēki cenšas saņemt vairāk personiskās brīvības vai arī redz viens otrā konkurenci. Ja ķermenis ir sasprindzināts, bet rokas ” aizvērtas ” liecina, ka , visticamāk, ka pāris nesen ir sastrīdejies un salabt netaisās. Ja nu tomēr ķermenis ir atslābināts, tad nekādas spriedzes attiecībās nav, visticamāk, cilvēki uzticas viens otram un ciena otro personisko telpu.

  1. ” Skatos tevī kā spogulī “

Pāris, kurš guļ šajā pozā, kā likums, var lepoties ar lieliskām  attiecībām. Rutīna un ikdienas problēmas nevar negatīvi ietekmēt iekšējās attiecības šajā pārī. Tādā pozā guļ cilvēki, kuriem ir ļoti aktīva seksuālā dzīve, tādējādi esot ļoti labi draugi un ideāli partneri.

Avots:

novate

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru