“Prāta Vētra” izdod jaunu albumu “Par to zēnu, kas sit skārda bungas”

Kaspars Roga:

“par tiem zēniem,kas deg un iededz liesmu citos”

Māris Mihelsons:

“viens no labākajiem “Prāta Vētras” albumiem”

Renārs Kaupers:

“labs balanss starp grupas pirmatnējo enerģiju, prieku un kosmiskajām ilgām”

Povels Olsons:

“brīnumaini! tieši tādai ir jābūt sajūtai, radot mūziku”

Ingars Viļums:

“par tikšanos ar „īstu” kosmonautu biju sapņojis kopš bērnības”

Davids Larsons:

“sarunas, smiekli, mīlestība un mūzika – lieliski kopā pavadīts laiks”

Pirms nepilna gada 7 vīri sanāca kopā, lai radītu jaunu “Prāta Vētras” albumu, kurš dienasgaismu ieraudzīs rīt, 2018.gada 25.aprīlī. Albums ierakstīts trīs dažādās vietās – Rīgā, Ikšķilē un Stokholmā un, kā ierasts, tam ir trīs versijas – latviešu, krievu un angļu. Visu albumā iekļauto dziesmu autori ir grupa “Prāta Vētra”, Ingars Viļums un albuma producenti – zviedri Povels Olsons un Davids Larsons. Atsevišķās dziesmās savu roku ir pielikuši arī Arnis Račinskis un Sergejs Timofejevs. Albumu plānots izdot arī vinila formātā.

Viens no albumu raksturojošiem lielumiem ir prieks – prieks radot dziesmas, prieks sadarbojoties, prieks dziedot un spēlējot, prieks, esot kopā ar draugiem kopš bērnudārza laikiem.

Albuma noformējumā ir izmantotas slavenā nīderlandiešu fotogrāfa Antona Korbina fotogrāfijas, kurš ir arī albuma vāciņa dizaina autors.

Šī gada vasarā grupa dosies Latvijas koncerttūrē ar nosaukumu “Skārda bungu” tūre un tā norisināsies 5 Latvijas pilsētās – Jelgavā, Valmierā, Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā. Savu dalību tūres koncertos kā īpašie viesi ir apstiprinājuši jaunās latviešu grupas “Sudden lights” puiši, kurus plašāka publika pamanīja šī gada “Supernovas” konkursā.

Jauno albumu “Par to zēnu, kas sit skārda bungas” šodien no plkst. 17:00 var iegādāties tikai t/c “Spice” info centrā, bet jau no rītdienas, 25.aprīļa, visā Latvijā.

Un tikai no 25.aprīļa līdz 29.aprīlim, iegādājoties vismaz trīs biļetes uz grupas “Prāta Vētra” vasaras koncerttūri, jauno albumu “Par to zēnu, kas sit skārda bungas” saņemsiet dāvanā!

Biļetes uz koncertiem var iegādāties www.ekase.lv, t/c “Spice” informācijas centrā un pilsētu kultūras namu kasēs.

Albumu izdod “Prāta Vētras Skaņu ierakstu kompānija”

Grupu “Prāta Vētra” atbalsta:

Spice, Citroen un Karlo Motors, Neste, Ergo, DSV, Delfi, Radio SWH, TV3, Diena, žurnāls OK!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru