Prāto kādu automašīnu iegādāties? Lūk, kāda automašīna pēc zodiaka zīmes tev ir vajadzīga!

1

Auni pirmām kārtām novērtē ātrumu un bez tā nevar izdzīvot. Vislabāk piemērota Aunam būs sporta mašīna kādā spilgtā krāsā, piemēram, Ferrari, lai arī citas sporta mašīnas noteikti atbilstu Auna prasībām.

1

2

Vērsis visaugstāk vērtē mašīnas komfortu un ietilpību. Ja esi Vērsis, tev uzmanību vajadzētu pievērst Vācijā ražotajām mašīnām, kas arī ir pašas uzticamākās pasaulē. Tu varētu padomāt par universālu vai minibusu (īpaši, ja tev ir liela ģimene).

2

3

Dvīņi priekšroku dod mašīnām, kurās ir laba skaņu sistēma – viņi tajā ir gatavi ieguldīt lielu naudu. Bet tā kā Dvīņu viena no raksturīgākajām īpašībām ir divējādība, viņi bieži maina savas mašīnas, novērtējot jauninājumus. Šai zīmei pareizo mašīnu izvēlēties ir grūti, bet, ja tai ir laba skaņu sistēma, tad vari būt drošs, ka tas Dvīnim derēs. Vismaz uz kādu laiku.

3

4

Vēžiem patīk retro stila mašīnas, sporta mašīnas viņos reti kad raisa pastiprinātu interesi. Galvenās īpašības, ko Vēzis meklē mašīnā, ir drošība, kvalitāte un ārējais izskats.

4

5

Lauvām patīk paši ievērojamākie mašīnu brendi. Viņu sapņu mašīna ir gara, no mirdzoša hroma. Lauvas pret savu mašīnu izturas kā pret spēļmantiņu, tādēļ bieži vien varētu pataisīt to ļoti uzkrītošu.

5

6

Jaunavas mašīnas izvēlē ir ļoti praktiskas, viņas novērtē to, ka mašīna ir videi draudzīga, kompakta un ergonomiska. Jaunavām vajag mašīnu, ko var noparkot jebkurā stūrī, kurai ir zems degvielas patēriņš, kā arī varbūt arī iespējamība izmantot alternatīvus enerģijas avotus.

6

7

Lasi vēl: Ceļu policists patrulējot vēlu naktī ierauga mīlas pārīti automašīnā un nolēma pieiet…

Svari ir paši trakākie pircēji, jo viņi ir ļoti izvēlīgi. Viņi sīki un smalki izskatīsies visas mašīnas sastāvdaļas – izpētīs kā iekšpusi, tā ārpusi, pārliecinoties, ka mašīna ir droša un uzticama. Svari par savu lēmumu padomās ļoti rūpīgi, tādēļ viņu labākā izvēle būs Mercedes-Benz.

7

8

Skorpioniem patīk ekstremāls ātrums – tas viņiem ir asinīs. Viņiem vajag pašu labāko un ātrāko. Labākās izvēles Skorpionam būs BMW un Porsche.

8

9

Strēlniekam vajag lielu un prestižu mašīnu. Ja mašīnas brends ir mazpazīstams, viņš pat uz to pusi neskatīsies, pat nedomājot par to, cik tā ir liela un komfortabla. Labākais šais zīmei ir lieli Toyota vai Volkswagen modeļi.

9

10

Mežāzis nav ieinteresēts dzīves laikā iegādāties vairākas mašīnas, tādēļ viņš ar pirmo grib izvēlēties tieši to, kas būs vislabāk piemērota viņam. Svarīgākās mašīnas īpašības ir uzticamība, detaļas, kā arī remontdarbu izmaksas. Šai mašīnai ir jāvar pārvarēt jebkuri šķēršļi – ar to ir jāvar braukt visur un visos apstākļos. Labākais būs džips.

10

11

Viņiem patiesībā nemaz ļoti nav vajadzīga mašīna – viņi māk pārvietoties arī citādāk. Braukšana ar riteni dod Ūdensvīram pilnīgu brīvību, ko viņš novērtē. Tomēr, ja pēkšņi viņš būs izdomājis nopirkt mašīnu, tas varētu būt kabriolets.

11

12

Zivīm patīk viss vienkāršais, tādēļ viņas izvairās no ekstravagantām mašīnām. Viņām svarīgs ir ātrums un spēcīgs dzinējs. Tādiem mērķiem Zivīm noderēs vidējās klases mašīnas – nekas īpašs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru