Psihologi ir pārliecināti, ka cilvēki, kas bieži raud, patiesībā ir…

Raud pilnīgi visi. Asaras ir emociju izrādīšanas veids: gan pozitīvu, gan negatīvu. Jebkurš ir spējīgs raudāt, turklāt ir cilvēki, kas to dara četras reizes sava mūža laikā, bet ir tādi, kas raud teju par katru sīkumu.

Kanādas Universitātes psihologi veica testu, kas pierādīja, ka tie cilvēki, kas bieži raud, ir daudz vairāk noturīgi stresa laikā. Lieta tāda, ka katram no mums ir nepieciešams izrādīt savas emocijas, turklāt mēs katrs to darām citādāk.

  1. Raudāšana liecina par labu cilvēku un labu draugu

Grūtās dzīves situācijās draugi var vēlēties izraudāties uz jūsu pleca, bet jūs tajā brīdī varat gaužām raudāt viņa pavēderī. Lai noņemtu sāpes un pārdzīvojumus, reizēm tā vien vajag, kā tikai izraudāties tuva cilvēka klātbūtnē, kas spēj atbalstīt, saprast un mierināt.

  1. Raudāšana parāda, ka jūs nebaidāties no savām jūtām

Raudāšana, lai kāda tā arī būtu – tuva cilvēka zaudēšana, dusmas, naids, stresa situācija, bēdīga filma, varbūt pat hormonālais disbalanss – tas viss padara jūs ievainojamus citu cilvēku vidū. Taču, ja jums neizdodas noturēt emocijas, tad apkārtējo cilvēku atbalsts var palīdzēt jums tikt galā ar savām jūtām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru