Puisis mierīgi brauca, līdz ieraudzīja kaut ko dīvainu zem kaimiņa mašīnas…

Katru dienu uz ceļiem iet bojā daudz dzīvnieku. Šo problēmu ir ļoti grūti novērst, jo izskrienot dzīvniekam uz ceļa arī pats autovadītājs riskē ar savu dzīvību. Par dzīvniekiem mums ir jārūpējās, jo īpaši ja ķepainis ir nonācis briesmām kā šis zvēriņš. Autovadītāj, ja redzi uz ceļa nelaimē nonākušu dzīvnieku, tad nepabrauc ar augsti paceltu galvu garām, bet gan piestāj un palīdzi! Šādu rīcību ne tikai dzīvnieks novērtēs, bet gan arī visi apkārtējie cilvēki. Ir tādi gadījumi, kad vērojot ļoti uzmanīgi ceļu tu vari novērst, kāda dzīvnieka vai pat vairāku bojāeju. Nākamais video – lielisks pierādījums tam.

Cepuri nost šī varoņa priekšā! Šis autovadītājs braucot ieraudzīja smago mašīnu zem, kuras bija paslēpies mazs kaķēns, kurš nebija skaidri saskatāms. Varonis ātri noreaģēja un nostāja ceļa vidū nebaidoties ko par viņa rīcību teiks aizmugurē braucošie autovadītāji.

Vīrietim vajadzēja vien pāris sekundes un viņš mazo kaķēnu izglāba. Nav skaidri zināms no kurienes mazais pūku kamols uzradies, taču viens ir skaidri zināms – vēl mirklis un viņš būtu aizgājis bojā, bet pateicoties šī vīrieša varonīgajai rīcībai tā nenotika. Prieks, ka eksistē šādi cilvēki, kuri neļaus mazajai radībai iet bojā! Pateicoties videoreģistratooram, kas bija ievietots jaunā vīrieša automašīnā par viņa cēlo rīcību uzzināja visi. Vēl pēc laika video tika izlikts vietnē Youtube un vīrieti slavēja teju katrs cilvēks, kurš nebija vienaldzīgs. Veselību un tik pat asu reakciju arī vienmēr!

Avots: vmirechudes.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru