Raimonds Pauls atklājis, cik tad patiesībā pelna! Tiešām iespaidīgi cipari!

Kāds noteikti jau būs paspējis dzirdēt, ka Raimondam Paulam ir izveidojies milzīgs nodokļu parāds Latvijas valstj un sakarā ar visu to, viņš atklājis cik īsti, tad viņa patiesība nopelna un summas nav nekādas mazās!

Zināms arī tas, ka “Mengišas materiālā” Raimonds izteicās : Es neesmu noziedznieks!, izdevumā “Kas Jauns”

Tapa zināms, ka Raimonds Pauls valstij ir paradā 14 000 Eiro, šo parādu ir noteicis Valsts Ieņēmumu Dienests! Raimonds izteicās, ka dziesmas raksta brīvajā laikā un ja kāds tās dzird, tad viņš saņem autorhonorāru. No šī honorara novilks vēl 23% nodokļus. Un tad viņš saņēmis, ka valstij parādā tik milzīgu summu!

Pauls izteicies, ka nekad nebūs tas, kas neies pa to ceļu un nemaksās valstij nodokļus, tāpēc konkrēto parādu valstij atmaksās. Tomēr viņš skaidro to, ka līdz pat šim brīdim valstij maksājis milzīgas naudas summas, jo no autoratlīdzības viņam nodokļos aiziet 23% no nopelnītās naudiņas.

Tā ir tiešām liela nauda! Ik gadu Paulam sanāk samaksāt vismaz 20 000 – 30 000 Eiro. Pauls arī neslēpa, ka gada griezumā viņa aptuvenais autoratlīdzību apjoms svārstās vidēji 86 000 – 130 000 eiro robežās!

Lasi vēl : Sieva domāja, ka vīrs ar ar meitiņu gatavo ēst! Tomēr, kad viņa ienāca virtuvē, ieraudzīja, ko pavisam citu… VIDEO

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Guntis.KIKANS</cite>

    Un Tu, Revoluucija vari tikai siekaloties, Tev nav 82 gadi un viss muuzjs esteraades muuzikaa. Hau.

Pievienot komentāru