Recepte, kas ļaus pilnībā atbrīvoties no nevēlamamiem matiņiem! Man liekais apmatojums vairs nav problēma!

Mūsdienās visi ir aizrāvušies ar dažādām epilācijām, skuvekļiem un vaksācijām, tomēr vai kāds ir painteresējies kā no matiem atbrīvojās mūsu vecmāmiņas? Ne velti saka, ka vecmāmiņas receptes ir tās labākās!

Šī recepte ir piemērota ikvienam, īpaši tiem, kam apmatojums ir pārāk biezs vai aug vietās, kur no tā vajadzētu atbrīvoties, piemēram uz sejas. Laiks pielikt punktu šai sāpīgajai tēmai uz visiem laikiem!

Svarīgi ir atcerēties to, ka iesākumā Jums nepieciešams ataudzēt matiņus tik garus, kā tas nepieciešams, lai veiktu depilāciju. Pēc tam vajadzēs iegādāties valriekstu čaulas. Ļoti svarīgi ir tas, lai čaulas būtu gatavas, papildus tam, būs nepieciešams ūdens.

Procedūra :
Vispirms valrieksu čaumalas būs nepieciešams sadedzināt vai cept, kā rezultātā Jūs iegūsiet pelnu konsistenci. Kad tas ir izdarīts, Jums jāpaņem bļoda jāieber visi pelni tur un lēnām jāpielej klāt auksts ūdens, līdz izveidojas masa, kas līdzīga pastai. Pēc tam bļoda jāatstāj istabas temperatūrā un jāļauj tai ievilkties aptuveni diennakti.

Rezultāts:
Iegūto masu uzklājiet uz vietām, kur matiņi nav vajadzīgi! Iedarbība ir aptuveni pēc 25 – 30 minūtēm, pēc tam konkrētā vieta ir jānoskalo ar siltu ūdeni. Konkrētā procedūra ir jādara trīs reizes dienā un jādara tik ilgi līdz sāksiet redzēt pirmo rezultātus. Pēc tam lietojiet šo masu vienu reizi dienā, līdz pilnīgai matiņu izzušanai.

Lasi vēl : Milzīgā “Aeroflot” traģēdija : Medijos nonācis pasažiera nofilmēts video no lidmašīnas iekšpuses!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru