Redzēt sapnī grūtnieci: pie jaunajiem projektiem vai zaudējumiem; šeit slēpjas, kas dziļāks

Gaidībās esošā sieviete bieži liek piedzīvot mīļuma pieplūdumu. To ir viegli izskaidrot, jo mēs kļūstam par lieciniekiem brīnumam: zem mātes sirds aug un attīstās jauna dzīvība. Grūtniece var rādīties arī sapņos. Lai saprastu, ko šāds sapnis jums pareģo, ir svarīgi atcerēties pēc iespējas vairāk sapņa detaļu.

Vispārīgs skaidrojums no dažādiem sapņu tulkiem

  • ceļinieka sapņu tulks – tuvākajā laikā nedrīkst pieņemt svarīgus lēmumus, tie novedīs pie lieliem finansiāliem zaudējumiem;
  • krievu – par jums klīdīs baumas, iespējams apmāns;
  • Bībeles – liksiet sev pārdrošus mērķus, var rasties sīkas nepatikšanas;
  • psihoterapeitiskai – jaunas, iespēju piepildītas un cerību pilnas, dzīves sākums;
  • mazais Velesa – grūtniece nozīmē labu peļņu, cieņu, slavu;
  • itāļu – svešiniekiem ir pārāk liela ietekme jūsu dzīvē
  • ezotēriskais – drīzumā zaudēsiet lielu naudas summu, labākajā gadījumā vienkārši aizdosiet to kādam;
  • Simona – saņemsiet sliktas ziņas, iespējams, jūs nodos kāds no tuviniekiem.

Grūtniece bijusi tik brīnišķīga, ka jūspat apjūsmojāt viņas skaistumu? Jūs saņemsiet prēmiju, taču, lai to saņemtu, jums nāksies krietni pastrādāt. Neglīta grūtniece sapnī nozīmē, ka jūsu nelabvēļi vērpj intrigas pret jums.

Grūtniece sapnī var nozīmēt jaunas dzīves sākumu.

Kas redzējis sapni

Skaidrojot sapņu nozīmi, liela uzmanība jāpievērš cilvēka dzimumam, vecumam un statusam.

Jauna meitene

Šāda sapņa nozīme jaunkundzei no dažādiem sapņu tulkiem:

  • Junga – drīz satiksiet vīrieti, kas kļūs par jūsu vīru;
  • mazais Velesa – jūs gaida zaudējumi;
  • Cvetkova – jūs sagaida apmāns;
  • Millera – jūs nedrīkstat akli uzticēties cilvēkiem, savādāk jūs sagaida vilšanās rūgtums.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

 

Pieaugusī sieviete vai grūtniece

Sigismunds Freids skaidrojis, ka sievietei redzēt sapnī grūtnieci nozīmē, ka viņai ir zināmās psiholoģiskās problēmas. Iespējams, viņa baidās palikt stāvokli, vai arī otrādi – pārdzīvo, ka nekādi nespēj palikt stāvoklī.

Mazajā Velesa sapņu tulkā teikts, ka sievietei šāds sapnis nozīmē priecīgus notikumus. Galminieku sapņu tulks skaidro šādus sapņus ar dzīvi pārticībā. Millera sapņu tulks vēsta, ka precētai sievietei šāds sapnis pareģo iespēju drīzumā palikt stāvokli un piedzemdēt veselīgu bērnu.

Ja šādu sapni redz grūtniece, tad viņas uztraukumiem nav pamata. Dzemdības viņai noritēs gludi, tās būs ātras un vieglas.

Grūtniecei redzēt sapnī citu grūtnieci nozīmē vieglas dzemdības.

Kundze gados

Sapni par grūtniecību sievietei gados nozīmē draudus dzīvībai. vismaz tā skaidro mazais Velesa sapņu tulks. Esiet uzmanīga! Apmeklējiet ārstus, veiciet apskati, ja nepieciešams, arī ārstēšanas kursu.

„Grūtniecības laikā sievietes oža pastiprinās 11 reizēs. Tā daba parūpējusies par to, lai sieviete spētu izvairīties no kaitīgiem produktiem un bīstamām vietām.”

Pavisam savādāku skaidrojumu sniedz Mūsdienu sapņu tulks. Ja Jums sagādā raizes kāda slimība, tad tā drīzumā atkāpsies. Jums izdosies īstenot visu, kas jums padomā. Iespējams, drīzumā sanāks līksmot mazbērnu kāzās.

Vīrietis

Šādu vīriešu sapņu skaidrojums dažādos sapņu tulkos ir atšķirīgs:

  • mazais Velesa – drīzumā gūsiet labu peļņu, jums sāks veikties finanšu lietās. Turīgam vīrietim tas nozīmē klapatas, bet precētam – sievas slimību;
  • Freida – jūs sapņojat par bērniem, iespējams, pat neapzināti;
  • galminieku – jūsu ģimenē briest pārmaiņas;
  • Cvetkova – jūsu plāniem ir lemts piepildīties;

Lielu peļņu vēsta sapnis, kurā grūtniece gaida dvīņus.

Vīrietis, kas sapnī redz grūtnieci, patiesībā sapņo par bērnu no mīļotās sievietes.

Kādi notikumi norisinājušies sapnī?

Liela nozīme ir arī jūsu rīcībai un attieksmei pret gaidībās esošu sievieti:

  • gulēt ar viņu gultā vīrietim nozīmē pārmaiņas dzīvē;
  • strīdēties ar viņu nozīmē baumas un vilšanos, jaunai meitenei sola konfliktu ar vecākiem;
  • ielaisties ilgajās sarunās ar grūtnieci nozīmē to, ka jūs cenšaties pievērt acis uz savām problēmām, cerat, ka tās atrisināsies pašas par sevi. Jums jāsaņemas un jāķeras klāt savas dzīves sakārtošanai.

Ja sapnī jūs redzējāt, ka grūtnieci padzen no pašas mājām, tad tuvākajā laikā jūs turēsiet rūpi par kādu cilvēku. Jūsu labsirdība nākotnē noteikti tiks atalgota.

Grūtniecei jūsu sapnī bija sākušās dzemdības? Jūs noteikti kaut kas satrauc. Redzēt sapnī slimu grūtnieci sola nepatikšanas; ja viņa ir mirusi – esat gatavi notikumiem, kas nesīs jums sakāvi.

Sapnis par gaidībās esošu paziņu

Ja sapnī jūs redzējāt nevis vienkārši kādu nepazīstamu grūtnieci, bet gan noteiktu pazīstamu cilvēku, sapņa skaidrojums var mainīt savu nozīmi. Noteikti ņemiet vērā šo apstākli.

Paziņa, draudzene, bijusī vai kolēģe

Paziņa, kas arī reālajā dzīvē ir gaidībās, nozīmē sīkas nepatikšanas. Jūs viegli tiksiet tam pāri. Ja sapnī viņas vēders ir bijis neliels, viņa bija smaidīga un laimīga, tad jūs gaida vesela virkne priecīgu notikumu. Ja jums radīsies jaunas idejas, noteikti cenšaties tās realizēt, tās visas būs veiksmīgas.

Redzējāt sapnī gaidībās esošu draudzeni? Jums nevajadzētu uztraukties par viņu, viņas dzemdības būs veiksmīgas pasaulē nāks veselīgs bērniņš. Arī laulība šai sievietei būs laimīga.

Ja vīrietis sapnī redz, ka viņa mīļotā gaida bērnu, viņa jūtas pret viņu ir stipras un patiesas. Šādi sapņi nozīmē to, ka jūs esat gatavs kļūt par tēvu un būsiet laimīgs, ja jūsu mīļotā dzemdēs jums dēlu vai meitu.

Vairākas nozīmes var būt sapnim, kurā vīrietis redz savu bijušo, kas gaida bērnu:

  • jums vajadzētu tikt galā ar visām jūsu nepabeigtām lietām, ko esat atlicis līdz vēlākam laikam un par tām aizmirsis;
  • jūs skumstat pēc šīs meitenes un vēlaties atjaunot šīs attiecības, iespējams, jums vajadzētu spert pirmo soli pretī jūsu izlīgšanai;
  • jūs izjūtat savu vainu viņas priekšā.

Gaidības esošā meitene, ar kuru reiz esat mācījies, nozīmē to, ka baidāties kļūt par tēvu. Iespējams, jūs satrauc tas, ka nespēsiet tikt galā ar atbildību.

Redzējāt sapnī, ka jūsu kolēģe gaida bērnu? Šai sievietei piemīt lietišķais ķēriens, viss, kam viņa ķeras klāt, vienmēr gūst panākumus. Ar viņu ir vērts sadarboties vai aizgūt viņas pieredzi. Savukārt, ja reālajā dzīvē šis cilvēks nav īpaši veiksmīgs, tas nozīmē, ka jūs vienkārši esat pārguruši. Pārskatiet savu dienas kārtību, apdomājiet, no kādiem pienākumiem varētu atteikties, bet kādus uzticēt citiem. Var būt šī grūtniece ir jūsu priekšniece? Tad tuvākajā laikā gaidiet naudas pieplūdumu.

Gaidībās esošā radiniece

Ko tad, ja sapnī redzējāt, ka stāvoklī ir jūsu mamma, sieva, māsa vai meita?

Šādu sapņu skaidrojums ir atkarīgs ne vien no jūsu radniecības pakāps, bet arī no daudzām citām niansēm.

Māte

Ja sapnī redzat, ka jūsu māte ir gaidībās, sapņu tulkiem tam ir vairāki skaidrojumi:

  • rudens sapņu tulks – viņa var nopietni saslimt;
  • vasaras – jūs gūsiet lielu peļņu;
  • mazais Velesa – pienāks grūti laiki.

Šāds sapnis jūs pārsteidza, jo reālajā dzīvē jūsu mamma jau sen ir pensijā? Tas nozīmē, ka viņa ir spēku un enerģijas pilna. Iespējams, jums vajadzētu piedāvāt viņai pievērsties kādam hobijam, vai doties ceļojumā.

Sieva.

Ja šāds sapnis bijis pozitīvs, tas nozīmē, ka jūsu jūtas pret sievu ir patiesas. Jūs esat laimīgs laulībā un no visas sirds mīlat savu otro pusīti. Iespējams, jums ar sievu vajadzētu apspriest ģimenes pieaugumu, jo esat gatavs kļūt par tēvu!

Sapnī jūsu sieva gaidīja bērnu no cita? Šādam tēlam var būt vairākas nozīmes:

  • sieva jūs krāpj;
  • jūsu personīgajā dzīvē gaidāmas pārmaiņas;
  • jūsu sievai nāksies mainīt darbavietu.

Ja sapnī jūsu sieva gaida mazuli no sava bijušā vīra, jūs satrauc tas, ka viņu attiecības joprojām varētu turpināties. Izrunājiet šo situāciju ar savu sievu.

Bijusī sieva

Sapnī redzējāt savu bijušo sievu, kas gaida bērnu? Visticamāk, drīz jūs sagaida tikšanās un nopietna saruna.  Var būt, jums ir saglabājušās jūtas pret šo sievieti? Nav vērts censties atsākt šīs attiecības, jūsu interese pret viņu drīzumā noplaks.

Ja jūsu bijusī sieva sapni apgalvojusi, ka gaida jūsu bērnu, bet jūs esat zinājis, ka tie ir meli, tad reālajā dzīvē viņa centīsies jūs iegāzt naudas dēļ. Iespējams, viņa pati drīzumā piedāvās jums satikties, taču lai ko viņa jums piedāvātu – atsakiet viņai. Piedāvātais darījums būs izdevīgs tikai viņai.

Māsa

Sapnim, kurā redzējāt, ka jūsu māsa gaida bērnu, atkarībā no viņas ģimenes stāvokļa ir vairākas nozīmes:

  • neprecēta – drīzumā izies pie vīra un laulība būs laimīga;
  • precēta – pārmaiņas viņas dzīvē;
  • grūtniece – nekādas īpašās nozīmes šādam sapnim nav. Piezvaniet un aprunājieties ar viņu.

Ja māsa sapnī lūdza, lai jūs viņai palīdzat, tad cenšaties izvairīties no konfliktiem. Jebkurš strīds jums beigsies ar materiāliem zaudējumiem. Sapnī jūs bijāt sastrīdējušies? Tad nelabvēļi vērpj pret jums intrigas. Pacenšaties uzminēt viņu mērķus, lai izvairītos no nepatikšanām.

Ja sapnī jūs redzat, ka jūsu māsīca ir stāvoklī, tad drīzumā jūs sagaidīs ne īpaši patīkams dzīves posms. Pacenšaties iztikt bez izšķērdības, savādāk jūs piedzīvosiet bankrotu. Ja sapnī jūsu māsīca ir glaudījusi savu vēderu, tad sapņa nozīme kļūst pozitīva. Jūs gaida kāda svarīga saruna un ļoti izdevīgs darījums.

Meita

Tēvam šāds sapnis nozīmē, ka viņš ir gatavs vēl vienam bērnam. Šādi sapņi pareģo laimi un veiksmi jūsu meitai. Visas viņas ieceres tiks īstenotas, viņa būs veiksmīga un laimīga.

Ja sapni par meitas grūtniecību redzējusi māte, tad drīzumā meita satiks savu vīrieti, kurš kļūs viņai par lielisku vīru. Pacenšaties mazāk gādāt par viņu, jūsu lutekle ir dzimusi zem laimīgās zvaigznes, ar viņu viss būs labi.

Šādu sapņu nianses:

  • meita palikusi stāvoklī negaidīti – viņu gaida laimīgs dzīves posms, bet jūs – peļņa;
  • meita bijusi satraukta, raudājusi un sūdzējusies – jūs gaida satraukumi dēļ sīkumiem;
  • redzēt savu nepilngadīgu meitu stāvoklī – jūs kļūsiet par liecinieku kāda cita nepiedienīgai uzvedībai, jums būtu rīkojieties pēc savas sirdsapziņas.

Kas tad, ja sapnī redzējāt vīrieti gaidībās?

Vīrietis stāvoklī ir visai dīvains un absurds tēls. Šādi sapņi pareģo negaidītus notikumus un pavērsienus dzīvē. Jums būs grūti pieņemt un loģiski izskaidrot tos.

Ja šādu sapni redzējusi sieviete, visticamāk, viņa ir pārgurusi no ikdienas rūpēm, viņai gribās, lai kāds parūpētos par viņu, uzņemtos vismaz daļu no viņas pienākumiem.

„Vīrietis, kas palicis stāvoklī, eksistē realitātē. Tomass Bītijs jau pēc savas dzimuma maiņas operācijas uzzinājis, ka viņa sieva ir neauglīga. Pārim ir izdevies ieņemt bērnu mākslīgās apaugļošanas ceļā, jo transseksuālim bija saglabāti sieviešu reproduktīvie orgāni. Tomass ir iznēsājis un dzemdējis jau trīs veselīgus mazuļus”

Sapnī jūs redzējāt, ka jūsu vīrs ir bērna gaidībās? Ja jums vēl nav bērnu, šāds sapnis nozīmē, ka viņš ir gatavs kļūt par tēti un ļoti sapņo par to. Jūsu attiecības piedzīvos jaunu pavērsienu.

Spontānais aborts sapnī

Sapņu tulkotājiem ir atšķirīgas versijas par šāda sapņa nozīmi:

  • jūsu plāni negaidīti izjuks;
  • iespējams nelaimes gadījums vai autoavārija;
  • jums ir radošā krīze, jūs ciešat ideju trūkuma dēļ.

Reizēm šāds sapnis var simbolizēt jūsu negatīvās atmiņas. Iespējams, jūsu dzīvē ir bijusi kāda nepatīkama situācija, saskarsme ar jums pretīgu cilvēku vai aizvainojums pret kādu. Šādos gadījumos zemapziņa vienkārši cenšas atbrīvoties no negatīvās enerģijas.

Kā neitralizēt sapņu negatīvo ietekmi?

Nepatīkami sapņi, piemēram, par spontāno abortu, vai mirušo grūtnieci var būt arī nenozīmē neko sliktu, taču atstāj nepatīkamas sajūtas un satraukumu dvēselē. Lai nepatīkams sapnis nepiepildītos dzīvē, bet jūs sajustu atvieglojumu, izpildiet kādu no šiem vienkāršajiem rituāliem ļaunuma neitralizēšanai:

  • paskatāties ārā pa logu un pasakiet: „Uz kurieni nakts, uz turieni sapņi”;
  • nomazgājiet seju ar aukstu ūdeni un iedomājaties, ka nomazgājat no sevis visu slikto;
  • atgriežot vaļā ūdens krānu, pacenšaties atcerēties visas sapņa detaļas un sakiet: „Kur ūdens aiztek, tur arī sapņi”.

Atkarībā no detaļām sapņiem par grūtnieci var būt gan negatīva, gan pozitīva nozīme. Skaidrojot sapni, noteikti jāņem vērā arī personīgās sajūtas. Ja sapnis bijis viegls un priecīgs, tas nesīs jums labu. Pat ja sapņu tulks brīdina par problēmām, tās ātri un viegli atrisināsies.

Avots:

on-woman

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru