Rēzeknes “STOPTIME” dejotāju nopelni decembrī un koncerts janvārī

2018. gadu deju studija “STOPTIME” Rēzeknē noslēdza ar 2 sacensībām, kurās guva godalgotas vietas, bet 2019. gadu iesāk ar koncertu, kas notiks 17. janvārī plkst. 18.00 Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā (Atbrīvošanas alejā 97).

2. decembrī “STOPTIME” jauniešu komanda devās uz Minsku (Baltkrievija) uz Mūsdienu deju čempionātu “BIZON 2018”, kurā piedalījās solo, mazās grupas un formācijas kategorijās. Mūsu dejotājs un treneris Reinis Sandors izcīnīja 2. vietu solo House dejas kategorijā un junioru izlases komanda “TASTY CREW” – 3. vietu Hip-Hop mazajās grupās (līdz 7 cilvēki). Sacensības ilga 2 dienas un konkurence bija spēcīga, bet ļoti iedvesmojoša, kas šādus braucienus padara nozīmīgus dejotāju izaugsmei.

Un jau 22. decembrī 2 komandas no Rēzeknes devās uz ikgadēju Rīgas domes kausu 2018, kurā guva 5 godalgotas vietas. Bērnu izlases komanda “KOMAN’DOZ” ieguva 1. vietu Hip-Hop formācijās (šovi), junioru komanda “TASTY CREW” ieguva 1. vietu mazajās grupās un 2. vietu formācijās, Timurs Trizna – 3. vietu Hip-Hop solo bērni, un Reinis Sandors 1. vietu HIP-HOP solo pieaugušajiem.

Bet no janvāra sākuma dejotāji gatavojas studijas Ziemas koncertam, kas 17. janvārī plkst. 18.00 tradicionāli notiks Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā (Atbrīvošanas alejā 97). Koncertā dejos visi studijas “STOPTIME” dejotāji – gan paši mazākie, kuriem šī būs pirmā pieredze uz skatuves, gan jau pieredzējušas komandas un studijas treneri. Koncerts ir bezmaksas, bet no 10. janvāra jāizņem ielūgumi Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras nama kasē (vietu skaits ierobežots).

Rēzeknē deju studija “STOPTIME” darbojas jau 10. gadu un mēs esam priecīgi dalīties šajā priekā un mīlestībā pret deju. Tiekamies koncertā!

Foto no deju studijas “STOPTIME” arhīva.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru