Rīgā norisināsies vērienīga ilgdzīvošanas konference “Biohacking 2019”

Nākamnedēļ, 26. un 27.aprīlī Rīgā, RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 notiks Baltijā vērienīgākā biohakeru konference “Biohacking 2019”, kas pulcēs vairākus simtus veselīga dzīvesveida entuziastu un pasaulē atzītus lektorus no ASV, Nīderlandes, Somijas, Krievijas, Ukrainas un citām valstīm. Konferences mērķis ir apgūt jaunus veidus, kā uzlādēt savu ķermeni un pilnveidot prātu ilgākam mūžam.

“Biohakings nav tikai pārliecība vai filozofija, tā ir instrumentu kaste, no kuras mēs varam ņemt vislabākos piemērus ilgākai un labāki dzīvei, lai realizētu savu potenciālu. Šie rīki sniedz brīvības sajūtu un pārliecību, ka ikviens var izmainīt sevi un sasniegt izvirzīto mērķi. Tādēļ konferencē “Biohacking 2019” vēlamies pulcēt llīdzīgi domājošos, lai runātu par ilgdzīvošanu un izmēģinātu daudzveidīgas pieejas un metodes, lai kļūtu veselīgāki un laimīgāki,” stāsta Kaspars Vendelis, ilgdzīvošanas entuziasts un kustības Biohacking.lv līdzdibinātājs.

Tehnoloģiju entuziasts un Biohacking.lv līdzdibinātājs Artūrs Bernovskis, runājot par biohakinga nākotni, uzsver: “Mēs jau šobrīd dzīvojam tehnoloģiju pasaulē, un ir sācies tā saucamais industrializācijas 4.0 laikmets, kad dažādas ierīces arvien vairāk tiek savienotas savā starpā, apkopojot ievērojamu datu apjomu ar milzu potenciālu palīdzēt mums dzīvot ilgāk un labāk. Šobrīd mēs esam labā izejas pozīcijā, jo Latvija var rādīt priekšzīmi tehnoloģiju attīstības ziņā, kas ļauj mums izmantot tehnoloģisko risinājumu priekšrocības, lai kļūtu par ilgdzīvotāju nāciju.”

Konferences lektoru vidū būs 30 pašmāju un ārzemju eksperti, tostarp:

Sīms Lands (Siim Land, Igaunija), “Amazon” pārdotākās grāmatas autors, biohakeris un augstas veiktspējas treneris. Tēma: “Uztura optimizācija ilgdzīvošanai ar periodisku gavēšanu”

Tēmu Arina (Teemu Arina, Somija), biohakeris un “Biohakeru rokasgrāmatas” autors. Tēma: “Uzlabo savu darba dienu ar biohakingu”

Gregs Poters (Greg Potter, Lielbritānija), veselīgas dzīves aplikācijas “HumanOS.me” satura direktors. Tēma: “Kā gulēt labāk: no pamatiem līdz jauna līmeņa piemēriem”

Dr. Artūrs Miksons, RSU Psihosomatikas klīnikas galvenais ārsts, lektors, psihoterapeits. Tēma: “Emocijas, kā pamatvajadzība ilgākai dzīvei”

Asoc. prof. Ivars Vanadziņš, RSU Darba drošības un vides Vese***as institūta direktors. Tēma: “Tīra vide un labi darba apstākļi”

Thorbjorga Hafsteinsdottira (Thorbjörg Hafsteinsdottir, Dānija), uztura terapeite, medicīnas māsa, jogas pasniedzēja, 6 Vese***as un uztura grāmatu autore. Tēma: “10 gadus vēlāk – pionieres redzējums uz pret novecošanās veselību un dzīvesstilu”

Andrius Rakovas (Lietuva), biohakeris un uzņēmējs. Tēma: “Personalizācijas laikmets”.

Plašāk par konferences programmu, biohakinga ekspertiem un viņu pārstāvētajām tēmām iespējams uzzināt konferences mājaslapā. Konferences apmeklētāji tiks aicināti apgūt dažādus biohakinga paņēmienus praksē, piedaloties praktiskajās darbnīcās, tostarp iepazīt skaņas meditāciju, iesaistīties skaņas un ritma nodarbībā, apmeklēt rūdīšanās treniņus, kā arī izmēģināt tādus biohakinga rīkus, kā pirts apmeklējums, pelde ledus vannā un daudzas citas aktivitātes sevis uzlabošanai.

Ilgdzīvošanas konference “Biohacking 2019”, kas tiek rīkota jau otro gadu, ir biohakeru labāko paņēmienu, rīku un pieredzes publiska prezentēšana, pulcējot spēcīgus, produktīvus, veselīgus cilvēkus, ar mērķi atklāt jaunus veidus, kā uzlādēt sevi, un uzzināt, kā biohakings var palīdzēt uzlabot mūsu ikdienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru