Sāc jau pirmdien: Kā no rītiem padarīt jaukāku visu dienu

No rīta pamostoties mēs visi ceram, ka šī diena būs brīnišķīga, iedvesmas, prieka un patīkamu brīžu pilna. Par laimi, mēs esam spējīgi kontrolēt to, kāda būs mūsu diena, jo tā lielā mērā atkarīga no tā, kāds bijis mūsu rīts. Tā vietā, lai pēc pamošanās paķertu kafiju un apēstu brokastu maizīti, sāc ar ko daudz lietderīgāku. Šo lietu izpilde aizņem tikai piecas minūtes, bet tās noteikti mainīs tavu attieksmi pret visu sekojošo dienu.

1. Veic ierakstu pateicības žurnālā

Pietiekoši daudz pētījumi ir pierādījuši ieguvumu efektivitāti, ko sniedz pateikšanās par to, kas tev ir dots. Daži no šiem ieguvumiem ir savas labklājības apzināšanās, imūnsistēmas uzlabošana, enerģijas vairošana, pozitīvāks skats uz dzīvi un labākas attiecības ar citiem cilvēkiem.

Ja no rīta veltīsi pāris mirkļus, lai pierakstītu to, par ko jūties pateicīgs, šis process palīdzes sakārtot skatuvi pozitīvai un piepildošai dienai. Dzīve tieši reaģē uz tevis radīto enerģiju, tādēļ, jo pozitīvāks būsi, jo vairāk pozitīvā saņemsi atpakaļ. Tev nav jāpiemin katra lieta, par ko esi pateicīgs – pietiks, ja minēsi spēju staigāt, redzēt, smieties, elpot. Pieraksti jebko, kas ienāk prātā un palūko, kā tavā priekšā mainās pasaule.

2. Izsaki pozitīvus apgalvojumus

Pozitīvi apgalvojumi ir frāzes, kas tevi definē. Piemēram “es spēju paveikt to, ko vēlos” vai “es sevi mīlu” būs piemēroti apgalvojumi. protams, tu vari pielāgot frāzi tā, lai tā atbilstu tavām sajūtām un ticībai. Atgādini sev ko labu vairākas reizes no rīta, kā arī dienas laikā, lai garantētu pozitīvās enerģijas pieplūdumu.

3. Izstaipies

Nekas nav labāks par izstaipīšanos no rīta, pēc izkāpšanas no gultas, kad vari izvingrināt stīvos muskuļus un locītavas. Tik vien kā piecas minūtes ilga stiepšanās padarīs tevi veiklāku, kā arī stiepšanās padara tavu ķermeni veselīgāku un prātu asāku. Tev nav jāveic sarežģīti vingrinājumi, izdari vienkāršas kustības, piemēram ar pirkstgaliem aizsniedz pēdas, pagriez ķermeņa augšdaļu uz vienu pusi un tad uz otru, tādējādi tu sagatavosies lieliskai dienai.

4. Pagatavo smūtiju

No rītiem mēs parasti paķeram kaut ko, kas ir ātri notiesājams, lai mērkaķa ātrumā saģērbtos un skrietu uz darbu, uzsākot ellīgu, darbīgu dienu. Ar nelielu piepūli tu vari pagatavot kaut ko veselīgu. Tādējādi tu zināsi, no kā gatavotas tavas brokastis, ietaupīsi naudu, kā arī tavā kuņģī nonāks vērīgākas uzturvielas. Viss, kas nepieciešams, lai pagatavotu smūtiju ir augļi, dārzeņi, ūdens, piens un blenderis.

5. Smejies

Mūsu pārlieku nopietnajā sabiedrībā visi koncentrējās tik vien kā uz produktivitāti un patēriņu, tādēļ bieži vien sanāk aizmirst par tik ļoti nepieciešamajiem smiekliem. Smiekli ļauj saglabāt veselo saprātu, dod mums enerģiju, kā arī palīdz satuvināties ar citiem cilvēkiem. uzsākot dienu, neaizmirsti par pozitīvisma devu. Noskaties kādu smieklīgu video, vietnē Youtube tos nebūs ilgi jāmeklē. Kā gan tev varēs būt slikta diena, ja tu to uzsāksi ar smieklu devu?

Avots: powerofpositivity.com

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru