Šādi melo katrs zodiaka pārstāvis – jūs esiet atmaskoti!

Dvīņi

Sievietes Dvīņi izmanto melus kā līdzekli izdevīguma un labklājības sasniegšanai. Viņām tā ir savdabīga spēle un iespēja parādīt savu intelektuālismu un meistarību. Sievietes Dvīņi ir apveltītas ar lielisku fantāziju, un lai izvairītos no soda, izdomā ticamus stāstus, kas viņas attaisno.

Vēzis

Sievietes Vēži melo īpašos gadījumos, visbiežāk, lai glābtos. Izmantojot nepatiesību, šīs zīmes dāmas cenšas nosargāt sirdij dārgu cilvēku jūtas un emocijas, mīkstinot un sagrozot apstākļu negatīvās puses.

Lauva

Lauvenes, pateicoties savam aristokrātismam un augstajam intelektam spēj melot tā, ka tās ir praktiski neiespējami pieķert. Viņas it kā izrāda apkārtējiem labvēlību, stāstot grandiozus un satriecošus stāstus, kurus nav iespējams pārbaudīt. Lauvas gūst baudu no cilvēku ieintriģēšanas, nedodot ne mazāko iemeslu šaubām.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kuri ir vislabākie autovadītāji. No viņiem ir jāņem piemērs!

Jaunava

Jaunavām nepiedien melot. Viņas var samelot, bet bieži vien stāstītā nepārliecinātība un neveiklība atmasko šīs zodiaka zīmes dāmas. Jaunavas izmanto citas metodes, jo viņu godkāre neļauj viņām melot.

Svari

Svari var melot, lai pasargātu savu iekšējo pasauli no uzbrukumiem. Bieži Svaru dāmām nepavisam negribas melot, taču situācija neatstāj tām citu izvēli. Mēdz būt tā, ka viņas māna pašas sevi, cerot, ka nepatikšanas izgaisīs pašas bez jebkādas piepūles.

Skorpions

Sievietes Skorpioni melo, lai uzspiestu uz žēlsirdību. No viņām var bieži dzirdēt traģiskus stāstus, par to kā viņām neveicas. Dzenoties pēc līdzjūtības, šīs zīmes pārstāves var izmantot galējus pasākumus un izdarīt visu, lai tikai viņas neturētu aizdomās par melošanu.

Strēlnieks

Sievietēm Strēlniekiem meli ir nepieciešami personīgā rakstura dēļ. Viņas vienkārši nespēj iedomāties, ka taisnība nebūs viņām. Tomēr viņu mēģinājumi samelot reti paliek neievēroti, un dzenoties pēc cieņas, šīs horoskopa zīmes dāmas izdomā nepastāvošu informāciju un faktus, kas ļoti kaitina apkārtējos.

Lasi vēl: Vīrieši ir aprakstījuši brīdi, kurā nolēmuši apprecēties ar savu meiteni

Mežāzis

Šī zodiaka dāmas izmanto melus, kad tām nepieciešams panākt, lai apkārtējie noticētu viņu labklājībai un neatkarībai. Viņu godkārei nepieciešama pastāvīga uzlādēšana, tāpēc Mežāži cenšas izsisties uz priekšu, izpušķojot savas vērtības.

Ūdensvīrs

Visbiežāk Ūdensvīra zvaigznāja dzimušās sievietes nemelo. Viņas neizstāsta visu patiesību, noklusējot detaļas. Sieviešu Ūdensvīru paradums visā paļauties uz sevi padara viņas noslēgtas un nerunīgas.

Zivis

Sievietēm Zivīm piemīt bagāta fantāzija, un visbiežāk viņu meli atgādina labi pārdomātu grāmatas vai filmas sižetu. Zivis cenšas pārliecināt apkārtējos par sevis izdomātās pasaules realitāti un patiesi apvainojas, kad viņas atmasko un nolaiž no debesīm uz zemi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru