Šādi vīri ”nogalina” savas sievas, bet vēlāk čīkst par to. Lūk, kā viss sākas!

Mūsdienās šķiet, ka cilvēki drīzāk apmetīsies kosmosā vai pārcelsies uz citu planētu, nekā iemācīsies saprast cits citu.

Viss ir ļoti komplicēti! Jebkādas cilvēku attiecības, īpaši ģimenes attiecības, ir kļuvušas par sarežģītu tēmu.

Pāri, kuri daudzus gadus bijuši laulībā, izšķiras. Daudzi jaunieši pat nepieļauj domu, ka ģimene varētu būt laimīga, bet laulība – veiksmīgs pasākums.

Pieņemot atbildīgu lēmumu kļūt par ģimeni, vīrietis un sieviete to dara aiz mīlestības viens pret otru. Bet laika gaitāattiecībās iestājas zināmakrīze un atsalums vienam pret otru.

Mēs tev pastāstīsim, kādas liktenīgas vīriešu kļūdas iznīcina ģimenes pastāvēšanu. Dažus vārdus bildīsim arī par sievietēm. Mīlestība ir māksla, kas jāpilnveido katru dienu. Ja tā nenotiek, pārim ir lemta šķiršanās.

Uzmanības deficīts

Jebkurai sievietei uzmanība ir nepieciešama kā gaiss! Apskāviens, pieskāriens, laipns vārds. Ja sadzīves rutīnas dēļ aizmirstat veltīt viens otram elementāru uzmanību, varat zaudēt partnera/partneres uzticēšanos.

Partneris/partnere vienkārši nolemj, ka viņš otram vairs nav vajadzīgs, īpaši tas attiecas uz sievietēm. Kas nepieciešams, lai izrādītu uzmanību dzīvesbiedram/dzīvesbiedrei? Ir jātrenē koncentrēšanās, apzinātība. Lai dzīvotu šeit un tagad, pret cilvēku, kurš ir tev blakus, ir jāattiecas ar pietāti un cieņu.

Pirmkārt, jāstrādā ar sevi. Ja partneris nepievērš tev uzmanību, iespējams, ka viņš nav pietiekami attīstīts un principā uz to nav spējīgs, viņa pasaule ir slēgta un orientēta tikai uz vienu cilvēku –pašam uz sevi.

Tirgus attiecības

Mūsdienu cilvēka galvenais mērķis ir gūt pēc iespējas lielāku labumu no jebkurām attiecībām, apmainīt savus personīgos resursus pret citas personas resursiem. Dzīvei nav citu principu kā vien godīgas apmaiņas principi, tajā nav citu baudu kā vien bauda patērēt!

Šādas tirgus attiecības ir lemtas neveiksmei, bet tajās esošie cilvēki – ciešanām. Tikai garīgā sastāvdaļa var uzturēt cilvēkus kopā un padarīt viņus laimīgus. Nežēlību, ar kādu cilvēki cits pret citu attiecas ikdienas dzīvē, izraisa tirgus attiecības. Tev ir jāprot piekāpties un izjust līdzjūtību, vīriešiem tas ir jāmācās pastāvīgi.

Pazemojošā salīdzināšana

Ir ļoti svarīgi nekad nesalīdzināt savu mīļoto ar kādu citu. Salīdzinājums ir viena no pazemojošākajām manipulācijām, šādi tiek noliegts, ka cilvēks, ar kuru tu dzīvo, ir īpašs. Lai nesalīdzinātu, ir jāpiestrādā pie sevis, jāseko saviem vārdiem un pat domām.

Ja tu esi aizņemts ar sevis attīstīšanu un savu cilvēcisko īpašību izkopšanu, tev neienāks galvā norādīt uz savas otrās pusītes trūkumiem.

Laika deficīts

Mūsdienu cilvēki ir trauksmaini, mums visiem ir viens mērķis – virzīties uz priekšu. Nepārtrauktajā skrējienā mēs aizmirstam, kas ir patiešām svarīgi! Laiks ir tā lieta, kas cilvēkiem mūsdienās pastāvīgi pietrūkst. Bet kopīgi pavadīts laiks ir labākā augsne dzīvesbiedru attiecībām, it īpaši tas attiecas uz ceļojumiem un aizraujošiem hobijiem. Tas ir ļoti, ļoti svarīgi!

Pielikto pūļu deficīts

Ir ierasts domāt, ka mīlēt ir vienkārši, bet atrast mīlestības cienīgu objektu un pašam kļūt mīlētam ir grūti. Nekas tamlīdzīgs! Tikai katru dienu strādājot pie sevis un attiecībām, pilnībā pieņemot otru cilvēku ar visu iespējamo cieņu un izpratni, jūs varat izveidot patiešām spēcīgu savienību un iepazīt mīlestību.

Lasi vēl: Pasaules Meteoroloģiskā organizācija: vasarā uz planētas būs vērojami anomāli laikapstākļi. Vai tas skars arī mūs?

Nevar būt pārāk daudz pūļu! To vienmēr ir par maz, bet cik bieži mēs par to aizmirstam, atslābstam, padodamies, pārstājam koncentrēties uz savām jūtām. Tādējādi mēs zaudējam mīlestību.

Šeit ir uzskaitītas ne tikai vīriešu kļūdas. Diemžēl pat gudras sievas attiecību jomā nereti nav uzdevumu augstumos. Bet ko tu domā šajā sakarā? Padalies komentāros!

Avots:

fatelines

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru