Šai māmiņai bija nepieciešama palīdzība lidmašīnā un viņai izpalīdzēja 3 svešinieki. Jūs palīdzat svešiem cilvēkiem?

Dažreiz palīdzība ir nepieciešama pat visstiprākajai un patstāvīgākajai sievietei, raksta Bored Panda. It īpaši ja viņai vēl līdzās ir divi bērni, bet blakus nav ne radinieku, ne draugu.

Šādā situācijā nonāca Bekija Kinsija no Teksasas. Viņai šķita, ka ceļot ar lidmašīnu kopā ar bērniem nebūs nemaz tik sarežģīti, ka citi apgalvo. Drīz vien viņa apjauta, cik ļoti bija kļūdījusies.

Bekija kopā ar dēliem stāvēja rindā uz iekāpšanu lidmašīnā. Pēkšņi jaunākais puika sāka raudāt. Vecākais izskatījās noguris un garlaikots.

Pati Bekija gandrīz vai raudāja līdz, jo ceļoja bez vīra. Viņai nācās pašai parupēties par sevi un saviem bērniem. Tad viena sieviete pagriezās un piedāvāja sievietei ar bērniem iet pa priekšu. “Es pati esmu mamma, tāpēc ļoti labi saprotu,” viņa teica.

Mazākais puika aizmiga Bekijai rokās, viņa centās pastiept bērnu un pie reizes arī bagāžu. Tad kāda cita sieviete piesteidzās palīgā un teica: “Dodiet man, es paņemšu!”

Pēc tam abas svešās sievietes Bekiju mierināja, teica, lai nesatraucās: “Mēs darīsim visu, lai jūs nokļūtu šajā reisā! “

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru