Šajā Eiropas valstī atvērta pirmā sporta zāle, kurā cilvēki sporto kaili

Nūdistiem kļuvusi pieejama ne tikai trenažieru zāle, bet arī peldbaseins un virkne dažādu nodarbību. Šo jaunievedumu sporta jomā ieviesusi Francija pēc Parīzes natūristu asociācijas iniciatīvas.

Lai arī natūristu kluba biedriem atļauts būt kailiem, viņiem vienmēr līdzi jāņem dvielis, kas jānovieto uz trenažieriem to izmantošanas laikā, ironiskā kārtā, apmeklējot peldbaseinu peldētājiem jānēsā peldcepures.

Zināms, ka abonentu skaits, kas izmanto šādu iespēju ir krasi audzis un nūdisti ir sajūsmā, ka tagad viņiem ir sava vieta, kur justies ērti un brīvi.

Izrādās, ka sportošana kailam nav nekāds jaunievedums, to praktizēja jau Senajā Grieķijā. Seno Grieķu atlēti startējot dažādās disciplīnās sacentās kaili, ne tikai lai parādītu savu fiziski spēcīgo ķermeni, bet arī lai pielabinātu Zevu.

Parīze šķiet ir pārvērtusies par īstu nūdistu paradīzi, nesen tur atvērts arī pirmais nūdistu restorāns, kurā līdz pat 40 viesi var baudīt maltīti kaili.

Kopumā Francijā šobrīd ir 460 vietas, kas rezervētas tieši nūdistiem, tostarp 155 kempinga vietas un 73 pludmales. Vairāk kā 2,6 miljoni cilvēku Francijā regulāri praktizē nūdismu.

Ja esi Francijā un vēlies pievienoties nūdistu sporta kustībai, tev ir iespēja bez maksas izmēģināt šo populāro sporta zāli.

Two evenings a week the place is taken over by the Paris Naturists Association, which is said to have a swelling membership.

Avots: theculturetrip.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru