Šajā gadā šis ietekmēs pilnīgi visus bez izņēmuma!

Tu iespējams prātosi par ko būs runa, bet izlasot visu līdz galam tu visu pats skaidri sapratīsi un pat piekritīsi tam. 

2018. gadā jūs varat droši uzņemties jebkuru biznesu, jo Sunim patīk mesties cīņā un viņš spēs novērtēt jūsu spēcīgo raksturu.

Zemes stihija ir saistīta ar dabas likumiem, tādēļ tev ir jāņem vērā Zemes Suņa principus un noteikumus. Neskatoties uz to, ka Sunim nepatīk pārmaiņas tomēr viņš darīs visu, lai zemes iedzīvotāji spētu ļauties pārmaiņām un mainītu savu dzīvi uz labo pusi.

Gaiļa gadā dzimušajiem pavasarī jābūt īpaši piesardzīgiem, jo pavasaris jūsu galvā darīs brīnumu lietas un mēģinās tavas domas novērst no kādas svarīgas lietas, bet nepakļaujies tam!

Protams, Suns mums katram nedāvās zelta stieni, tomēr viņš novērtēs katru kurš strādās nevis čīkstēs par to cik viņam ir maz naudas. Šajā gadā būs lielas naudas problēmas, bet vajadzētu atcerēties, ka bez darba nebūs ne panākumu ne veiksmes.

Dzeltenā krāsa ir saistīta ar enerģiju no saules, tā ietekmēs mūs pozitīvi. Strīdēties ar dzelteno Suni ir bezjēdzīgi, to gan tev vajadzētu ņemt vērā.

Suns ir nesavtīgs un dāsns radījums, tas nespēlē uz slavu un komfortu. Suns priecāsies ja mēs šajā gadā izskatīsimies skaisti un nebaidīsimies uzvilkt arī ko nedaudz košāku. Brīnīsies kāpēc gan virsraksts ir šāds?

Cilvēks uzskata, ka bez naudas viņam nav dzīves un mēs esam visi pakļauti naudai, kuras šogad diemžēl būs daudz mazāk nekā citus gadus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru