Sasaldēta vista var būt kā ierocis pret tevi. Tu pat neticēsi!

Vēl nesen Francijas tiesa oficiāli atzina vistu kā ieroci. Viss sākās ar dīvainu incidentu, kura laikā cilvēks uzbruka draudzenei “bruņots” ar saldētu vistas liemeni.

Lasi vēl: Nāve nav nemaz tik briesmīga, pateicoties jaunajam izgudrojumam

Tas viss notika taja laikā, kad notika strīds ar bijušo draudzeni. Abi izdzēra ļoti daudz alkoholisko dzērienu un sāka stridēties. Vienā brīdī puisis satvēra saldētu putnu un sāka ar to vicināties. Tajā pašā laikā viņam izdevās savai bijušajai draudzenei ”uztaisīt” vairākas traumas ar šādu oriģinālu ieroci.

Lieta beidzās ar faktu, ka vīrietim draudēja sods par slepkavību. Sieviete bija Slim**cā. Sieviete pavadīja apmēram 10 dienas Slim**cā, kamēr viņas stāvoklis tika uzlabots. Interesantākais ir tas, ka līdz tam laikam neviens nevarēja atcerēties, kas izraisīja cīņu un strīdu.

Viņam tika piespriests 2 gadu cietumsods un tiesnesis atzīmēja, ka tagad vistu var uzskatīt par reālu ieroci, jo šādā veidā ir iespējams nosist cilvēku.

Ir vērts atzīmēt, ka šāds komisks incidents nav atsevišķs gadījums. Agrāk Apvienotajā Karalistē sieva uzbruka vīram ar grauzdetu maizi ar sviestu.

Nav īsti zināms, kā notika cīņa, bet cilvēkam rezultātā tika uzliktas 13 šuves!

Avots:

infboom

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru