Satraucošs izraksts no Bībeles: pasaules gals gaidāms 2018. gada 24. jūnijā

Mēs visi atceramies to, ka 2012. gadā tika paredzēts pasaules gals, kas bija saistāms ar ziemas saulgriežiem, 21. decembrī, kad beidzās kārtējais cikls – tā ziņoja maiju kalendārs, stāstot, ka tas esot armagedona sākums. Pēc tam, kad nekas tā arī nenotika, tika teikts, ka mūsu senči vienkārši nepaguva pabeigt savu kalendāru, tādēļ tajā konkrētajā datumā tas arī bija beidzies.

Lasi vēl: Maisā cepti kartupeļi – jauna, ātra un garda recepte

Kopš tā laika katru gadu izskan liecības, ka gaidāms jauns pasaules gals. Ja ņemtu vērā visas reizes, kad mums draudēja pasaules gals, tad mums kā cilvēcei vajadzēja izmirt jau simtiem reižu.
Saprotams, ka arī 2018. gads šim nav izņēmums. Mēs esam nolēmuši apkopot pāris visskaļākās teorijas, kuras liecina, ka cilvēcei pavisam drīz ir jāizmirst.

Plūdi
Sāksim ar visbanālāko. Amerikāņu profesors Džeimss Hansens ir pārliecināts, ka 2018. gada pavasarī uz zemes sāksies klimatiskā elle. Sāksies lietavas, kas ilgs mēnešiem. Gala rezultātā Lielbritānija, Spānija un Itālija atradīsies zem ūdens, bet pār Indiju pāries briesmīgākie cunami.
Pēc tam palēnām tiks appludināta visa pasaule. Profesors balstījās uz datiem, kas skar klimata pārmaiņas, bet iemesls, protams, ir globālā sasilšana. Šādas idejas jau sen nav nekāds jaunums. Jau 2004. gadā iznāca Rolanda Emeriha kulta filma “Diena pēc rītdienas”, bet pēc tam 2012. gadā iznāca filma “2012”.

Meteorīts
Saskaņā ar otro scenāriju, šogad mūsu planētu iznīcinās meteorīts vai komēta. Arī banāli, jo to mēs arī dzirdam katru gadu. Šoreiz ko tādu sludina Hopu indieši, kas balstās uz kaut kādiem saviem senajiem tekstiem. Lieki pieminēt, ka šī senā cilts pieprasīja tikšanos ar amerikāņu administratīvajām iestādēm, lai brīdinātu cilvēci par tuvojošām briesmām. Taču kosmosa aģentūra dienu no dienas seko līdzi visiem objektiem, kuri varētu būt potenciālie draugi Zemei. Pašlaik tādu nav, tādēļ varam gulēt mierīgi.

Karš
Nav pagājis neviens gads, kamēr netiek pārrēķināti un apspriesti Nostradama pareģojumi. Šogad tiek apgalvots, ka šogad gaidāms briesmīgs karš kristiešu un musulmaņu vidū. Tā vien šķiet, ka šie mūsdienu pareģi ir atšifrējuši nevis iespējamās prognozes, bet gan ziņu virsrakstus, jo pašlaik teju ikviens varēs apgalvot, ka tāds karš ir pat ļoti iespējams.
Turpinot par šo pašu, Sūzena Devere ziņoja, ka šajā gadā sāksies KTDR uzsāks kodolkaru.

Antikrista ierašanās
Francijas sazvērestības teorijas piekritējs Matjē Žans-Marks Džozefs Rodrigo izvirzīja savu teoriju, ka 2018. gada 24. jūnijā ieradīsies pats Antikrists. Savus vārdus viņš apstiprināja ar citāta palīdzību no grāmatas “Atklāsme”: “Viņam tiek doti 42 mēneši vaļas. Gudrība šeit. Apsveriet šo zvēra skaitli, kuriem ir prāts; viņa skaitlis ir 666.” Viņš veica kaut kādus aprēķinus, balstoties uz šo tekstu, kā rezultātā ieguva konkrētu datumu.

Citi
Jā, sazvērestības teorijas piekritēji, šķiet, katru gadu izdomā kaut ko jaunu. Līdz ar katra gada 1. janvāri viņi izdomā sazvērestības teorijas, kur tā vien šķiet, ka viņi visi kopīgiem spēkiem izdomā šo murgu, kas normāliem cilvēkiem jau sāk krist uz nerviem.
Šogad (tāpat, kā pagāšgad un vairākus gadus pirms) scenārijs ir pavisam ierasts. Tās ir kaut kādas pārdabiskas būtnes no citām planētām, kuras jau sen valda pār mūsu planētu. Tā ir Antikrista parādīšanās vai arī kaut kāds lāsts. Protams, tam seko arī daudz dažādi karu un slimību varinati, kas noslaucīs cilvēci no zemes virsmas.

Pēc neskaitāmiem solītiem apokalipses gadiem, cilvēki jau skeptiski izturas pret jebkuru no pasaules gala pareģojumiem. Taču, lai arī cik dīvaini tas nebūtu, ir cilvēki, kas turpina klausīties un baidīties. Taču mums šķiet visticamākais ir Stīvena Hokinga pareģojums, ka zeme mirs 2600. gadā, jo tās iedzīvotāji paši viņu būs iznīcinājuši.

Saskaņā ar ģeniālā fiziķa sacīto, lai novērstu cilvēces bojāeju, nepieciešams doties kosmosā. Pašlaik ir laists klajā projekts “Breakthrough Starshot”, kas meklē dzīvībai derīgas planētas.

Un kādam pasaules gala scenārijam ticat jūs?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru