Šaušalīgie stāsti no privātā ginekologa kabineta : “Nebļauj muļķe! Šeit visām sāp”

… Pēc dažām minūtēm pie mums palātā ielika sievieti pēc aborta. Viņa histērijā raud, bet mēs visas tur tādas laimīgas un smaidīgas. Atbrauca šīs meitenes mamma un palūdza aizvest viņu uz citu palātu, bet medmāsa sāka bļaut, ka netaisīs jaunu palātu vaļā, jo tā vēlāk būs jāmazgā. Vēlāk gan pateica, ka par piemaksu var to izdarīt…»

«17 gados pirmo reizi gāju pie ginekologa. Ārsts pajautāja cik man ir bijis seksa partneru. Es godīgi atbildēju, ka viens. Ārste iebāza manī roku un rupji pajautāja: «Ko tu man te lej? Viens, kā tad!».

Strādājot par ārstu vajadzētu tomēr būt, kādai pieklājības normai, jo īpaši ja skaidri ir zināms, ka meitenei tas ir pirmais ginekologa apmeklējums.

«20 gadīgā draudzene atnāca pie ginekologa. Kāds ārsts bija meiteni aizsūtījis tieši pie šīs ārstes, kas ārsti ļoti saniknoja. Visas savas dusmas viņa izlēma izgāzgt uz pacientes. Protams, ielika ledus aukstu dzimumorgāna paplašinātāju un sāka kliegt: «Ak tu, muļķe! Kā uz krēsla sēdēt tā nemāki, a kad ar vīriešiem jādr*žas tad uzreiz kājas plati!»

Šādu stāstu ir patiešām daudz, bet ne vienmēr meitenes saņem drosmi, lai to kādam izklāstītu sīkumos.

Esiet uzmanīgas ar ārsta izvēli!

Avots: misstits.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru