Šeit tu vari noskaidrot ar kuru zodiaka zīmi tev ir vislielākās izredzes apprecēties, bet ar kuru vismazākās…

Uzzini, ar kurā mēnesī dzimušu cilvēku tev ir vislabākā saderība un vislielākā iespēja apprecēties, atkarībā no savas Zodiaka zīmes, dzimšanas mēneša un dzimuma! Viss slēpjas zodiaka zīmēs!

Lasi vēl: ”Mans dēls nomira dēļ šī auga, kurš gandrīz visiem ir mājās” – baisā patiesība

Auns

Ja esi sieviete: Martā dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis maijā, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis augustā.

Ja esi dzimusi aprīlī, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar jūnijā dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis novembrī.

Ja esi vīrietis: Martā dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar janvāra sievieti, bet vismazākās ar jūlijā dzimušu.

Ja esi dzimis aprīlī, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi februārī, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi janvārī.

Vērsis

Ja esi sieviete: Ja esi dzimusi aprīlī, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēt kādu, kas dzimis jūnijā, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis novembrī.

Ja esi dzimusi maijā, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar decembrī dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis jūnijā.

Ja esi vīrietis: Aprīlī dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar februāra sievieti, bet vismazākās ar janvārī dzimušu.

Ja esi dzimis maijā, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi jūnijā, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi decembrī.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru