Šī attēla enerģētika ir neierobežota! Izsakiet vēlmi un tā piepildīsies pēc pāris dienām!

Vai neticat man? Mana piepildījās. Ievēlieties vēlmi sev ..

Kā pareizi izteikt vēlmi, lai tā piepildītos?

Tātad, daži pamata noteikumi par jūsu vēlmes izpildi. Tie ir tik vienkārši un efektīvi, ka ir pārsteidzoši, ka ne visiem cilvēkiem ir tas, ko viņi vēlas. Tātad, kas ir jādara, lai panāktu vēlmes izpildi?

Vēlme ir jāpieraksta. Un tas jādara pareizi, tieši neprecīzs formulējums ir galvenais iemesls, kādēļ mēs iegūstam, ne to, ko mēs gribētu (negodīgi, jā?). “Es gribu jaunu mēteli” – laba vēlme? Varbūt. Bet šādi tā izteikta ir kategoriski nepareiza. “Es iegūstu jaunu mēteli”, “Man ir jauns mētelis” – un tikai tā! Un vēl – kad jūs to vēlaties? Jauns mētelis pēc 20 gadiem diez vai būs jums piemērots, vai ne? Lūk, nosakiet termiņu. Vienkārši pieejiet jautājumam radoši.

Protams, ikviens vēlas, lai viņa lolotā vēlme tiktu izpildīta vienā dienā. Un vēl labāk – vienas nakts laikā, vispār negaidot, vienkārši izgulēties un saņemt visu, kovēlējāties uz šķīvīšaar sudraba apmalīti jau nākošajā rītā. Bet labāk būs atstāt Visumam vietu manevrēšanai, piemēram, pasūtot “Es vēlos vēlmju izpildi” mēneša laikā vai pat agrāk.

“No rītdienas mans priekšnieks man nepiekasīsies” – kā tev patīk šis formulējums? Termiņš ir noteikts, ir uzrakstīts, tā it kā jūs konstatētu faktu, kas nav kārtībā? Šī mazā detaļa “ne”! Visums to ignorēs – un jūs saņemsiet to, ko jūs patiešām nevēlaties: vēl vairāk piekasības. Tāpēc mēs visu rakstām pozitīvi: nevajag “neslimot”, pareizi ir jābūt “veselam būt”, un tā tālāk.

Emocijas un detaļas. Neskopojiet krāsas, aprakstot savu vēlmi, ja vēlaties, lai tā piepildās. Nav pietiekami, lai to konstatētu, ir arī nepieciešams to detalizēti iztēloties, un galvenā detaļa ir tas, kādas sajūtas jums rodas, iegūstot to, ko vēlaties.

Neierobežojiet Visumu. Ja jūs domājat, piemēram, par dzīvokli, protams, ir vērts norādīt, ka tam vajadzētu būt trīsistabu dzīvoklim. Bet! Kas zina, varbūt jūs vēlētos trīsstāvu māju? Tātad, formulējot Visuma pasūtījumu, atstājiet vietu radošumam: manā dzīvē šķiet harmoniski parādas kaut kas lielāks un labāks.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru