Šī attēla enerģētika ir neierobežota! Izsakiet vēlmi un tā piepildīsies pēc pāris dienām!

Jūsu vēlmei nevajadzētu nest ļaunumu un negativitāti. Un tā nedrīkst kaitēt nevienam, ieskaitot jūs. Piemēram, iegūt lielu naudas summu: tas varētu būt laimests loterijā, kā arī apdrošināta lauzta kāja vai salauzta automašīna. Lai vēlme tiktu izpildīta vislabākajā iespējamajā veidā, tā jāpabeidz ar tā saukto “frāzes” amuletu “: piemēram, “par kopīgu labumu”vai arī ” lai šis atnes laimi man un citiem”.

Tātad jūs noformulējāt un pierakstījāt savu vēlmi. Lieliski! Tu jau esi pusceļā līdz savam sapnim. Nākamais solis ir ilustrācija. Atrodiet attēlu (vai vairākus), kas ilustrē vēlmes izpildi. Jūs varat to izgriezt no žurnāla vai atrast to internetā un izdrukāt uz krāsu printera. Un tad pakārt to, kur jūs to vienmēr redzēsiet.

Lasi vēl: Vēl nelasīts horoskops! Kā izmainīsies Jūsu karjera 2019. gadā balstoties uz zodiaka zīmi?

Nu, tātad, Jūs esat paveicis nopietnu darbu, un tagad Visums ir informēts par to, ko vēlaties. Kas tālāk? Tālāk neieciklējieties uz vēlmi. Atlaidiet savu vēlmi. Un labākais veids, kā to izdarīt, ir sākt rīkoties, lai to sasniegtu. Jūs būsiet pārsteigts, bet īstenošanas iespējas sāks parādīties gandrīz uz katra soļa.

Tostarp tādas iespējas, par kurām jūs pat neesat sapņojuši. Tagad tavs uzdevums ir pilnībā izmantot tās, lai piepildītos lolotā vēlēšanās.

Avots:

redsunset

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru