Šī sieviete bija precējusies ar kalkulatoru, bet viņas topošais vīrs ir…

Norula Madžabina Hasāna identificē sevi kā objektofīli, tas nozīmē, ka viņa jūt seksuālu pievilcību un mīlestību pret nedzīviem priekšmetiem. Norulas pirmais vīrs bija kalkulators, bet pirms tam viņa bija romantiskās attiecībās ar mūzikas atskaņotāju iPod. Tagad jaunā sieviete jau gadu aplido videospēli Tetris un beidzot ir nonākusi pie secinājuma, ka ir gatava ar šo priekšmetu spert nākamo soli tiklīdz pabeigs mācības universitātē.

“Manas simpātijas pret Tetri pirmo reiz parādījās spēlējot spēli “Smash Run”, tiklīdz izdzirdēju Tetra izdotās skaņas, man tās likās ārkārtīgi pievilcīgas. Tiklīdz tās izdzirdēju tūliņ vēlējos spēlēt šo spēli atkal un atkal. Manuprāt Tetris ir skaists, tas ideāls un galvenais ir tas, ka tas stimulē smadzeņu darbību. Fiziski es pret Tetri izjūtu to pašu, ko savā starpā jūt divi iemīlējušies cilvēki,” skaidro Norula.

Attiecības ar Tetri sieviete izveidoja 2016. gada septembrī un kopš tā laika viņa glabā ar to saistītus piemiņas objektus – fotogrāfijas. Norula atzinusies, ka viņa pat guļ kopā ar šo videospēli, kā arī viņai ir vairāki spilveni, kas atgādina Tetri.

“Es vēlos darīt zināmu, ka ir milzīga atšķirība starp fetišu un mīlestību pret priekšmetu. Fetišs ir intīmas attiecības, bet mīlestība izpaužas emocionālā līmenī. Man ir jūtas pret priekšmetiem un es jūtu ar tiem emocionālu saikni, cilvēki mani gan nekad nav saistījuši,” viņa atzīstas.

Norula papildina: “Es vēlos visiem darīt zināmu, ka laulājos ar Tetri, tieši tādēļ es rīkošu oficiālu kāzu ceremoniju, ielūgta tiks mana ģimene un draugi. Vēlos nostiprināt šo saikni un es būšu laimīgāka sieviete pasaulē, kad mani sauks par Tetra kundzi.

Kas attiecas uz to vai citi pieņem šīs attiecības, es nesaprotu, kur slēpjas problēmas būtība?! Cilvēki domā, ka tas ir dīvaini, tomēr, kad saku, lai viņi min vismaz vienu iemeslu kādēļ nevajadzētu būt kopā ar Tetri, viņi uzreiz apklust.”

Image result for tetris game

Spriežot pēc attēliem, Norula ir patiesi aizrāvusies ar Tetri.

Image result for noorul mahjabeen hassan

Image result for noorul mahjabeen hassan

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru