Šī sieviete izmēģināja atkārtoti izmantojamās tualetes lupatiņas un, nu, viņa pauž savu viedokli par tām

Neskaitot ēdienu, ir vēl dažas vajadzības preces, bez kurām mēs patiesībā nespējam komfortabli dzīvot un saglabāt civilizētību. Viena no šīm lietām noteikti ir tualetes papīrs.

Daudzi no mums patiesībā uzskata tualetes papīru par pašsaprotamu vajadzību, kādas aptaujas dati liecina, ka 49% cilvēku atzinuši, ka esot uz neapdzīvotas salas viņi labāk ēdiena vietā izvēlētos tieši šo higiēnas lietu.

Ir skaidrs, ka mēs bez tā nevaram dzīvot.

Tomēr statistika ir skarba: no viena koka izgatavo aptuveni 1000 ruļļus tualetes papīra. Amerikāņi gada laikā izmanto 7 miljardus ruļļus tualetes papīra, tas nozīmē, ka gada griezumā mēs nogalinām 7 miljonus koku, lai noslaucītu savas pakaļas.

Tieši tādēļ es nolēmu izmēģināt atkātoti izmantojamās tualetes lupatiņas. Tās kalpo kā atkārtoti izmantojams tualetes papīrs, kuru nevis izmet ārā, bet pēc lietošanas uzkrāj spainī, tad lupatiņas izmazgā un izmanto atkal.

Nekas no augstāk minētā man nešķita problemātiski, jo bērniem iepriekš izmantoju mazgājamos, vairākas reizes izmantojamos pamperus, tādēļ nolēmu pamēģināt atkārtoti izmantojamās tualetes lupatiņas.

Lai lasītu raksta otro daļu, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru