Šī tehnika liks jūsu bērnam trīs dienu laikā iemācīties iet uz podiņa

Tas tiešām strādā!

Lasi vēl: Lūk, 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst darīt jaundzimušā bērna klātbūtnē

Visas mamma zina, cik grūti ir mazam bērnam kaut ko iemācīt. Īpaši ja runa ir par došanos uz podiņu. Mūsu redakcija dalās ar pavisam vienkāršu tehniku – kā iemācīt bērnu doties uz podiņa apmēram trīs dienu laikā.

1. diena
Jums nepieciešams pa visu māju izvietot vairākus podiņu, tajā skaitā arī vannas istabā. Bērnam ir jāstaigā bez pamperiem. Katru reizi, kad bērns grib čurāt, ņemiet viņu un nesiet pie podiņa. Līdzko bērns būs paveicis savus darbus podiņā, īpaši uzslavējiet viņu par labo darbu, lai bērnam šis notikums paliek atmiņā. Tāpat ir ieteicams bērnam dot daudz vairāk dzert, lai viņš biežāk gribētu uz tualeti. Izmantojiet šo ieteikumu un katru reizi, kad dodaties uz vannas istabu, ņemiet bērnu līdzi, lai tas pierod pie šīs telpas.

2. diena
Turpiniet bērnu sēdināt uz podiņa, nevelkot viņam mugurā pamperus. Tagad dodieties ar bērnu pastaigā apmēram uz stundu, bet nevelciet viņam mugurā pamperus. Pirms došanās ārā, aizvediet bērnu uz vannas istabu.
3. diena
Kad dodaties pastaigās, pielieciet vēl vienu stundu klāt: viena stunda no rītiem, bet vēl viena stunda otrajā dienas daļā. Pārējās darbības lai paliek tādas pašas.
Saprotams, ka bērns nesāks iet uz podiņa pēc viena rokas vēziena. Labam rezultātam būs nepieciešams daudz pacietības.

Lasi vēl: Mammas miljonāres padomi kā audzināt bērnu
Un ko jūs domājat par šo paņēmienu? Kā jūs mācāt savu bērnu sēdēt uz podiņa? Dalieties ar savu pieredzi komentāros!

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru