Šie ir laimīgu pāra ieradumi, kurus partneri dara neatkarīgi no noskaņojuma

  1. Iešana roku rokā vai blakus. Laimīgi pāri iet sadevušies rokās vai viens otram sānos, nevis viens nopakaļ otram. Viņi zina, ka svarīgāk ir attiecīgajā brīdī būt kopā ar partneri, nevis redzēt apkārt esošo skatu.
  2. Uzticība un piedošana kā noklusējuma režīms. Kad laimīgiem pāriem ir nesaskaņas, viņi izvēlas uzticēties un piedot, tā vietā, lai neuzticētos un justu rūgtumu. Tas attiecināms pat uz strīdiem, kuri šķiet neatrisināmi.

Lasi vēl: Pareģo savu nākotni pats ar šī testa palīdzību! ĪSTS ATRADUMS!

  1. Koncentrēšanās uz partneru pareizajām rīcībām, nepareizo vietā. Ja tev nemitīgi iekrīt acīs tas, ko tavs partneris dara nepareizi, mēs varam garantēt, ka tas nekad nemainīsies, ja pati nemainīsi savu attieksmi. Ja tu koncentrēsies uz to, ko viņš vai viņa dara pareizi, tu to arī ieraudzīsi. Viss ir atkarīgs no tā, ko tu gribi meklēt un atrast. Laimīgi pāri koncentrējas uz pozitīvo.
  2. Apskaušanās ieraugot vienam otru uzreiz pēc darba. Mūsu ādai ir atmiņa – tā atcerās labus un mīlestības pilnus pieskārienus, sliktu emociju piepildītus un nepatīkamus pieskārienus, kā arī ‘’ne-pieskārienus’’ jeb paviršus glāstus. Pāri, kuri sasveicinās apskaujoties, liek savai ādai just labos pieskārienus un raisīt pozitīvas emocijas.
  3. Saka ‘’es tevi mīlu’’ un ‘’lai tev jauka diena’’ katru dienu. Šis ir ļoti labs veids, kā partneros ieviest pacietību, kad ikdienā jāstājas pretī sastrēgumiem, garām rindām un apgrūtinājumiem.

Lasi vēl: 4 ieradumi, kuri stipri kaitē sieviešu dzimumorgānam. Sievietes, pārstājiet to darīt!

  1. Saka ‘’ar labu nakti’’ katru nakti, neatkarīgi no noskaņojuma. Tas tavam partnerim vēsta, ka neatkarīgi no tā, kā jūties un cik ļoti esi uz viņu dusmīga/s, tu vēl joprojām vēlies šīs attiecības. Šie vārdi paziņo, ka jūsu attiecības ir svarīgākas par vienu satraucošu strīdu. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru