Šie nodokļu parādnieki paņēma un pārmācīja Valsts Ieņēmumu Dienestu!

Lieki teikt, ka nesen ieviestā Danas Reiznieces-Ozolas reforma diezgan pamatīgi saniknojusi daudzus nodokļu maksātājus. Šoreiz gan runa  ir  tieši par visiem parādniekiem, kuri palikuši parādā valstij. Viss sākās pēc martā iesniegtajām Valsts Ieņēmuma deklarācijām – pietiekami liela iedzīvotāju daļa izrādījās parādā valstij. Kādam varbūt tie bija centi, vai daži eiro, savukārt citiem pat simtiem Eiro.

Strādājošie bija milzīgā neizpratnē, jo godīgi un kārtīgi strādājuši, kā arī maksājuši visus nepieciešamos nodokļus. Taču pašlaik saņēmuši ziņas par to, ka ir parādā valstij. Lai vai kā, naudas zaudētāji ir atraduši kādu interesantu metodi, kā atgriezt valstij parādu, gan arī mierināt savas atriebības alku. Dzirdēts, ka šis plāns strādājot līdz 10 Eiro, taču neesot zināms, kas esot ar lielāku naudas summu.

Kāds atklāti stāstījis par to, ka laiks ir vaļā tikt no visas sīknaudas, jeb tautā sauktajām kapeikām. Runa parasti ir pat vienu, divu vai piecu centu monētām. Nereti kāds mājās sakrājis krājkasītē vairāk nekā vajag un dažiem šī summa esot par kilogramos. Pie tam, ja tu ej uz veikalu un gribi dot kaudzi ar sīknaudu, uz tevi skatās šķībi.

Tieši tāpēc vairāki cilvēki jau paspējuši izteikties, ka iekrātās melnās kapeika beidzot var pielietot un pielietojums tik tiešām būs nozīmīgs, bet par to, ka maksāsiet kapeikās, tas nevienu neuztrauc, jo Jūs atmaksājat parādu valstij. Vairāki cilvēki jau bija paspējuši izteikušies, ka paspējuši tā atmaksāt savas summas līdz 10 Eiro, jo tāpat ir pietiekami liela čupiņa ko skaitīt, taču šādi tu nezaudē nekāda komisijas, kā tas būtu bankā, ja gribētu mainīt šo naudu.

Gandarījums par aiznesto naudu VID būšot gana vērts, samaksā valstij un tiec vaļā no sīknaudas, kur to maksājot uz Tevi skatītos šķībi. Nauda ir un paliek nauda, lai jau iestāde to pārskaita, jo to savu parādus esi samaksājis, vairāki desmiti cilvēki jau paspējuši tā izdarīt.

LASI VĒL : Nākušas klajā bēdīgas ziņas saistībā ar Allu Pugačovu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ilmars</cite>

    Kaitina reklāmas, tāpēc, vairs neapmeklēšu šo lapu.

  • <cite class="fn">Draugs</cite>

    VID no tā pa lielam ne silts ne auksts, tie cilvēki, kam nākas pieņemt šīs kapeikas ir parasti darbinieki, tādi paši kā es, Tu un kaimiņu Juris, kuriem tā ir vienkārši darba vieta un kuri nav vainīgi pie notiekošā, kuri iespējams arī bija “parādā valstij” un kuriem daži atsevišķi indivīdi liek justies slikti par citu neģēļi izdarībām.. man žēl.. 😐

Pievienot komentāru