Sieva uzzināja, ka vīram ir skaista mīļākā. Viņa izdomāja vīram uztaisīt neaizmirstamu dzimšanas dienas pārsteigumu!

Sievai jau kādu laiku bija aizdomas par vīra neuzticība un drīz vien viņa uzzināja, ka vīram ir skaista mīļākā, tāpēc ātri vien saprata, ka vīrs ir jāsoda! Bija redzams, ka bieži vien viņš aiztiek telefonu, smejās un raksta, nezināju kam! Tas sāka apnikt, tāpēc prasīju, kam viņš raksta, viņš atbldēja, ka savai mātei. Pēc tam viņš sāka kavēt katru vakaru un attaisnojās, ka nācās palikt ilgāk.

Tad es pazvanīju vīra kolēģim, kurš apgalvoja, ka no darba aizgājis jau pirms kāda laika. Kad vīram prasīju, kas notiek un kāpēc melo, viņš sāka smietis un teica, ka esot bijis birojā. Pats pēdējais piliens bija, kad viņš nezināmu iemeslu dēļ izgāja no mājas 23:30 un atnāca mājās pēc 2:00 naktī.

Viņa saprata, ka vīrs viņu krāpj un nolīga reālu detektīvu, kurš viņu izsekoja un sievietei parādīja, kur kā un cikos viņš parasti ar viņu tiekas. Viņa neko neteica un gaidīja, kad pienāks viņa dzimšanas diena, lai varētu atriebties par visiem 1000% par nodevību.

Trakākais bija tas, ka viņa dzimšanas diena bija tikai pēc pāris mēnešiem. Tomēr viņa bija tik pacietīga un vēlējās to izdarīt tieši viņa dzimšanas dienā, lai arī, ko tas prasītu, un tieši tad sekoja saldā atmaksa!P

Pa šo laiku viņa savāca visus pierādījumus no detektīva, kā arī atrada sev jaunu mājvietu, kur pārvāksies tieši viņa dzimšanas dienā. Kad sieva viņam prasīja, kā viņš grasās svinēt, viņš atbildēja, ka vēlēsies svinēt kopā ar saviem darba kolēģiem un tieši tad viņāi prātā ienāca ģeniāla ideja!

Šķir nākamo lapu un uzzini, kā sieva viņam atriebās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru