Sievai zem tupeles; Kas no horoskopa zīmju pārstāvjiem vislabāk pakļaujas sievietes gribai?

Vēzis

Sentimentāls un viegli aizvainojams Vēzis ļoti viegli pakļūst zem savas sievietes tupeles, ja vien ir patiesi iemīlējies viņā. Vēzim mīļotās sievietes laime un komforts atrodas pirmajā vietā. Par sevi viņš padomās vēlāk.

Vēzis lai arī šķiet bezzobains, taču nav arī nekāds dumjais teļš, un nepieciešamības gadījumā viņš pilnīgi noteikti spēs pastāvēt par sevi.  Taču viņam visnotaļ labpatīk, ja sieviete ir nedaudz valdonīga un ir galvenā viņu attiecībās. Galvenais, lai par pamatu sievietes valdonīgumam būtu nevis stingra diktatūra, bet gan sirsnīgas rūpes. Pārliecība par to, ka tiek mīlēts un ir vajadzīgs, padarīs Vēzi patiesi laimīgu.

Vēži ir īsti mājās sēdētāji. Viņi ar lielāko prieku uzņemas visas sadzīves rūpes un paši saimnieko mājās. Un nevajag pieskaitīt viņus zem tupeles esošajiem vīriešiem tikai tāpēc, ka vēzis labprāt palīdz savai mīļotajai mājas darbos.

Vēzim nav svarīgi būt līderim ģimenē, daudz svarīgāki ir miers un saticība ģimenē. Ja partnere nebūs pārlieku uzstājīga un naska uz izrīkošanu, tad Vēzis labprāt pieņems šādu attiecību modeli.

Lasi vēl: Zodiakālās savienības, kam nav nekādu izredžu būt ilgi un laimīgi kopā

Ūdensvīrs

Neskatoties uz savu nesavaldīgu un brīvības alkstošu dabu, vīrietis-Ūdensvīrs diezgan bieži nonāk sievai zem tupeles. Pats interesantākais ir tas, ka Ūdensvīrs apzināti izvēlās sev tādu lomu.

Ūdensvīra raksturs ir pilns ar pretrunībām, ļoti bieži šīs zīmes pārstāvji nepakaujas nekādai loģikai. Ūdensvīram pastāv vien paša izdomāti likumi un iemesli, ko ne vienmēr spēj izprast pat vistuvākie cilvēki. Ūdensvīra mīļotā var itin viegli manipulēt ar viņu, jo Ūdensvīrs pats ir dāvājis viņai šādu iespēju. Taču rodas jautājums: „Kāpēc?”.

Atbilde ir pašā virspusē, tā ir pavisam viegli izskaidrojama. Ūdens stihijas pārstāvim ir ārkārtīgi svarīgi saglabāt emocionālo pacēlumu. Viņam paliks neinteresanti, ja viņa otrā pusīte būs pakļāvīga un paklausīga. Ūdensvīram šķiet vilinoša lomu maiņa, kad šodien viņš var būt sievai zem tupeles, bet jau rīt jūsu priekšā būs valdonīgs vīrs. Ūdensvīrs dzīvo šodienai, viņam ir svarīgas emocijas, nevis tas, kas ir ģimenes galva. Galvenais nezaudēt dzirkstelīti attiecībās!

Avots:

nicstyle

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru