Sieviete 41. grūtniecības nedēļā pirmo reizi vērsās pie ginekologa! Pēc ultraskaņas ārsti atklāja ko briesmīgu!

Bērna dzimšana ir vislaimīgākais un priecīgākais notikums dzīvē. Bet kopā ar to,dzemdības var būt riskantas un dramatiskas, tādēļ topošās māmiņas nopietni uztraucas par gaidāmo dzemdību laikā.

Viena 31 gadus veca sieviete no Krievijas, bailēs un neuzticībā pret Slim**cām nolēma atteikties no ārsta apmeklējumiem grūtniecības laikā pavisam. Bet, kad pienāca dzimšanas datums un bērns neparādījās, viņa tomēr nolēma vērsties pie pārbaudīta speciālista. Beidzot, tad, kad viņa nokļuva Slim**cā, ārsti veica neticamus atklājumus!

Pagājušajā gadā, pavasarī, kāda no Barnaulas Slim**cām ieradās kāda grūtniece. Viņa neuzticējās ārstiem, tāpēc viņa nenāca agrāk. Viņai nebija nekādas pārbaudes ar ginekologu un nebija ultraskaņas. Bet sieviete jau bija 41. nedēļā, tāpēc tomēr ieradusies Slim**cā, lai pārbaudītu, vai viss ir kārtībā ar bērnu. Tiklīdz ārsti pārbaudīja pacienti, viņi atklāja ļoti briesmīgus apstākļus.

Lasi vēl: Burtiski pēc dažām sekundēm bērns bija jāatvieno no aparāta. Vecāki noliecās atvadīties, te pēkšņi palātā ietraucās ārsts!

Ultraskaņa parādīja, ka bērns nebija sievietes dzemdē, bet vēdera dobumā. Šo parādību sauc par ārpusdzemdes grūtniecību: kad apaugļota olšūna ir novietojusies ārpus dzemdes.

Tas notiek ļoti reti – apmēram 2-3% no visām grūtniecībām. Visbiežāk šādos gadījumos embrijs ir olvados, bet ne šoreiz.

Tiklīdz viss tika apstiprināts, sieviete nekavējoties tika gatavota operācijai. Tas bija ļoti riskanti, jo vēsturē, kad māte un bērns izdzīvoja pēc šādas grūtniecības, šādas reizes ir saskaitāmas uz vienas rokas pirkstiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru