Sieviete apzināti izraisa autoavāriju, lai pierādītu bērniem, ka Dievs ir īsts

Sieviete no Džordžijas štata nesen ieslodzīta cietumā pēc apzinātas avārijas izraisīšanas braucot ar apvidus automašīnu – viņa ietriekusies betona stabā, lai pierādītu saviem bērniem, ka Dievs viņus pasargās, ja vien viņi tam ticēs un lūgsies.

Ceļu satiksmes novērošanas kameras fiksēja negadījumu, kā redzams, sieviete devusies ziemeļu virzienā pa Pīčtrijas industriālo bulvāri, tad pēkšņi šķērsojusi vairākas joslas pārkārtojoties uz kreiso pusi un visbeidzot ietriekusi automašīnu betona stabā. Automašīnā esošie sievietes bērni, no kuriem viens ir piecus, bet otrs septiņus gadus vecs, atradās mašīnas aizmugurējā sēdeklī, par laimi neviens no viņiem negadījumā necieta.

Kad Pol***jas iecirknī sievieti iztaujāja par avārijas iemeslu, viņa atbildēja, ka šādi parādīja bērniem mācību, ka Dievs pastāv un tas vienmēr pasargā ticīgus cilvēkus. Šo versiju apstiprināja arī iztaujātie bērni, vecākais no viņiem skaidroja: “Mamma to izdarīja, jo viņa pagrieza stūri. Viņas acis bija ciet un viņa teica, lai Dievs mūs sargā.”

Vienīgais, ko sieviete varēja teikt savai aizstāvībai bija tas, ka abi bērni bija piesprādzēti. Par spīti tam, bīstamā braucēja tika apcietināta par cietsirdīgu izturēšanos pret bērniem. Šobrīd bērni nogādāti vecvecāku aprūpē

Dīvainā kārtā, kad policisti ieradušies avārijas notikuma vietā, dievticīgā sieviete viņiem pavēstījusi, ka avārijas iemesls ir rakstīts viņas Facebook profilā. Acīmredzot, viņa šo notikumu sociālajos tīklos rādījusi “live” versijā jeb dzīvajā ēterā.

Foto no notikuma vietas:

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru