Sieviete atdzina savu spēkratu uz automazgātavu. Kad darbinieki atvēra durvis, viņi vēlējās kaut nebūtu pieņēmuši šo auto — VIŅIEM PAT NĀCĀS ŅEMT TALKĀ LĀPSTU!!!

Tas ir kaut kas neticams! Darbinieki bija vienkārši šokā un es arī kad noskatījos video ar atstāto automašīnu! Interesanti vai viņai mājās arī ir šāda kārtība? 

Puišiem pat nākas lāpstu ņemt talkā, lai iztīrītu šo automašīnu. Mūsdienās daži cilvēki pirms dzen uz automazgātavu un ķīmisko tīrīšanu automašīnu viņi pat iztīra nedaudz.

Diemžēl šī sieviete laikam nezina, kas ir tīrīšana. Iespējams viņai vienkārši iepriekšējā dienā bija ballīte automašīna, bet maz ticams, ka viena vakara laikā ir iespējams tā ”aizcūkot” automašīnu.

Lasi vēl: Policisti ienīst šo jauno triku, taču visi autovadītāji par to ir sajūsmināti – es arī!

Jāpiemin, ka automazgātavā bija bezmaksas dienas akcija ko darbinieki bija izvietojuši visās reklāmās. Ieraugot šo auto puiši cerēja, ka sieviete paņems automašīnu atpakaļ tādu, kāda viņa ir.

https://www.youtube.com/watch?v=my8LrkO3mnA

Puiši, jums vajadzēja uzreiz ielūkoties automašīnā pirms piekritāt to nomazgāt un iztīrīt salonu! Skaidri zinu, ka jauniešiem tīrīšanai bija nepieciešamas vismaz pāris stundas.

Veiksmi, puiši!

 

Avots: lamp.im

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru