Sieviete ir izbrīnā par to, ka jau 3 personām paternitātes tests ir uztaisīts kļūdains. Visas 3 sievietes vēlējās uzzināt bērna īsto tēvu, bet…

Kā reiz teica A.Einšteins: ”Drīz pienāks tā diena, kad tehnoloģijas valdīs pār cilvēkiem un pasaule saņems idiotu paaudzi”.

Pēc As**s vai siekaļu paraugu nodošanas, testi tiek veikti un drīz vien tiek saņemts apstiprinājums vai noraidījums paternitātes testam.

Daudzas sievietes vēl joprojām ir izbrīnā par notiekošo, jo saprot, ka šādi kļūdaini un tik svarīgi dokumenti spēj izjaukt kādu cilvēku dzīves vienā momentā. Vai tiešām nebūtu jāsāk pret šo tēmu izturēties nopietnāk?

Lasi vēl: Mamma un divi bērni nomira dēļ automašīnas defekta. Lūdzu, nepieļaujiet šādu kļūdu, ja pārvietojaties ar auto!

Daudzi cilvēki uzskata, ka tas ir atkarīgs no summas ko tu iemaksā. Jo lielāka summa, jo speciālisti rūpīgāk izskatīs dns paraugus. Tā mūsdienās šī pasaule šādi strādā.

Sievietei, kura nevēlas atklāt savu vārdu ir aizdomas par rezultātu pirkšanu, jo mūsdienās cilvēki ir viegli uzpērkami, jo īpaši šādās iestādēs. Cilvēki ieraugot šo dns testa slēdzienu ir gatavi tos pieņemt.

Lūk, tā ir mūsu kļūda! Ja nav pārliecības, ka tā tiešām varētu būt, tad nekavējies un taisi otru dns testu, taču citā vietā.

Arvien vairāk ir nobažījušies tēvi, kuri ir uzzinājuši pēc vairākiem gadiem, ka bērna māte ir dns analīžu testu vienkārši nopirkusi, vēl jo vairāk ja iestādē jūs neesat bijuši reizē.

Tēvi, kuri nevēlas atzīt bērnu ir šo iestāžu lielākie upuri. Iestāde nevēlas sagraut savu imidžu, tādēļ izlemj par naudu ”uz rokām” izveidot viltus paternitātes testu.

Šādā situācijā abas puses ir apmierinātas un ”it kā” bērna tēvs neko nemaz nenojauš. Tieši par šādu situāciju stāsta Juris, kurš ir šokā vēl joprojām.

Sieviete, kura sociālajos tīklos lūdz cilvēku palīdzību šajā tēmā saņem daudz dažādas atbildes. Daži cilvēki saka, ka iespējams tests ir uzpirkts dēļ naudas, vai vienkārši tāpēc, ka ir pazīšanās ar cilvēkiem šādās iestādēs.

Cilvēkiem būtu jābūt daudz gudrākiem un viltīgākiem un uzreiz nepaļauties uz vienkāršas ”lapeles” tekstu! Veiksmi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru