Sieviete paziņo par to cik ļoti tikusi pazemota jaunajā “Akropolē” Viss beidzās teju ar asarām!

Šoreiz ir zināms pirmais gadījums par to, ka kāda sieviete jau smagi tikusi pazemota jaunajā iepirkšanas centrā, kur pašlaik steidzas visi, kuri vien spēj. Diemžēl tas viss beidzies diezgan bēdīgi un nepatīkami. Visa beigās viņa ar ļoti sliktu garastāvokli devusies prom no Veikala, to nemaz tā arī īsti neapmeklējot.

Konkrētā apmeklētāja jau uzrakstījusi sūdzību – Sūdzibas.lv portālā un visa diena tikusi pamatīgi sabojāta un tas viss noticis dēļ apsarga, kurš bijis ļoti rupjš.  Viss sācies ar to, ka viņa iegājusi veikalā un sācis pīkstēt drošības vārti. Nekavējoties apsargs licis viņai izlikt ārā visu somas saturu. Sieviete norāda, ka somiņa bijusi ļoti maza un saturs bijis vēl mazāks – naudas maks, darba ieejas karte, atslēga un telefons.

Apsargs esot norādījis uz to, ka manā somā esot visādi pīkstuļi norādot uz manu darba karti, taču lika katru manu laist cauri atsevišķi konkrētai drošības iekārtai un visu laiku mani uzrunāja uz Tu, sarunas laikā, kas jau bija tā nepieklājīgi un apkaunojoši, jo tonis nebija tas labākais. Pēc tam, kad izgāju cauri drošības konkrētajai iekārtai paņēmusi savu somu un darba karti, viņš vienkārši pasaka, ka jālaiž cauri vēl pārējās mantas.

Viņš vēl paņēma manu naudas maku rokās un taisījās ar viņu kaut kur iet, tas manam vīram jau bija pārāk daudz. Sevi vairs neatļāvu turpināt šādi pazemo, paņēmu visas savas konkrētās mantas un nekavējoties devos prom. Tas viss pārkāpa visas robežas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru