Sieviete vērsās Slim**cā pēc palīdzības, būdama 10 grūtniecības mēnesī! Ārstus redzētais šokēja ne pa jokam!

Mātei ļoti paveicās, ka viņas organisms uzvedās normas robežās. Ja būtu sākusies asiņošana, tā, iespējams, būtu letāla.

Lasi vēl: Vienkāršs triks palīdzēs stiprināt naga plāksni un ataudzēt skaistus un garus nagus
Uzzinot, kādas pūles ārstiem nācās ieguldīt bērniņa dzimšanā, sieviete savu meitu nosauca par Veroniku. No grieķu valodas šis vārds nozīmē “tas, kas nes uzvaru”.
Pašlaik nav nekādu draudu ne māmiņas, ne meitiņas Vese***ai. Meitiņa guļ vienā palātā ar savu māmiņu un aktīvi ēd no krūts. 

Tas ir ļoti raksturīgi daudzām sievietēm, tādēļ arī šī stāsta varone nebija plānojusi vērsties Slim**cā. Jaunā māmiņa maz komunicē ar nepazīstamiem cilvēkiem, nevēlas tikt fotografēta. Viņa stāsta, ka vēlējās, lai dzemdības notiek dabīgā veidā, bez jebkādu svešu cilvēku iesaistīšanās.
Tā kā tā bija sievietes pirmā grūtniecība, viņa neko sliktu nenojauta līdz brīdim, kamēr bija pagājis noteiktais dzemdību laiks, bet pašas dzemdības kā nesākās, tā nesākās. Lai arī kā viņa negribēja, sievietei noteikti nācās doties pie ārsta.

Uzreiz pēs USG veikšanas, sievieti nekavējoties aizsūtīja uz Slim**cu. Ārsti apgalvo: bez mūsdienu medicīnas un ārstu palīdzības sievietes un bērniņa dzīvības būtu ļoti apdraudētas.
Kā redzat, sievietei ļoti paveicās, ka viņa nokļuva īsto cilvēku rokās. Bail iedomāties, kas būtu noticis, ja viņa būtu dzemdējusi tā, kā sākotnēji to plānoja – bez ārstu palīdzības.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru