Sievietēm šajā mēnesī (janvārī) būs daudz sāpīgākas un sarežģītākas mēnešreizes

Sāpes, garastāvokļa svārstības, izsitumi, nogurums… Tas ir briesmīgi!

Lasi vēl: Kima Kardašjana nevēlas bērnu barot ar krūti, tādēļ liks to darīt surogātmātei

Mēnešreizes nekad nav patīkamas un gaidīts brīdis. Turklāt šajā momentā krūtis kļūst daudz jūtīgākas un sāpīgākas un rada lielu diskomfortu sievietēm.

Sāpes, garastāvokļa svārstības, izsitumi, nogurums … Lielākā daļa sieviešu ienīst savas kritiskās dienas. Janvārī būs vēl daudz trakāk, atzīmē dietologs un hormonu speciāliste Alisa Vitti, kas pēdējo 20 gadu laikā ir sekojusi līdzi šai tēmai.

”Svētku laikam ejot daudz dažādas lietas traucē endokrīnai sistēmai. Daudzi no mums cenšas pēc iespējas ātrāk pabeigt visu darbu, kuri ir iekrājušies un tas viss rada lielu stresu. Svētku uzturā ir daudz cukura un ogļhidrātu, kas slikti ietekmē endokrīno sistēmu, “skaidro eksperts.

Lasi vēl: Kur iegādāties, kā rūpēties par Āfrikas milzu gliemežiem un to ietekme uz cilvēka ādu. Pirms un pēc fotogrāfijas…

Tas viss samazina svarīgu mikroelementu līmeni, kas mūsu organismam nepieciešams hormonu līdzsvarošanai. Janvārī visbiežāk tiek pārtraukta jūsu hormonālā sistēma, kas izraisa sāpīgākus PMS un menstruāciju kopumā.

Proti, estrogēna dominance ir visu menstruāciju šausmu galvenais iemesls: liekais svars, PMS, sāpes, nogurums, izsitumi uz ādas, sāpīga krūšu pietūkšana un samazināts libido. Šādā veidā hormoni nespēj līdzsvaroties un rada sāpīgas mēnešreizes.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru