Sievietes, kuras attiecībās daudz dara Šo, ir daudz laimīgākas attiecībās un visā dzīvē!

Kad es dzirdu pārus strīdamies, es saprotu, ka viņiem ir problēma. Problēma tajā, ka viņi nav godīgi. 

Esot attiecībās tev ir jābūt gatavam piekāpties vai iet uz kompromisu. Ja jūs par spīti centīsieties palikt pie sava viedokļa un pat uzsāksiet strīdu, tas var liecināt, ka jums nerūp partnera viedoklis. Ja sevī turēsiet negatīvo enerģiju un klusēsiet par to, jūs tikai pastiprināsiet agresiju ikdienas dzīvē.

Veselīgas attiecības – kad esat kā viesn vesels. Jūs papildinat viens otru, atbalstat savu partneri, eat gatavi piekāpties tikai lai otrs būtu laimīgs. 

Reizēm mēs visu atlikušo dzīvi mēģinam būt par paraugmeitenēm un tādēļ savu viedokli dažādās situācijās turam pie svis un klusējam. Mēs domājam, ka tam nav nozīmes, taču nozīme ir liela. Nebaidies un izsaki savu viedokli!

Šādā veidā tu pati sevi padarīsi laimīgāku un dzīvespriecīgāku. Apkārtējie cilvēki uzreiz pamanīs atšķirību. Vai nevēlaties, lai cilvēks jūs mīl un uzklausa arī tavu viedokli? Tāpēc neklusējiet.

Vienkārši dariet to mierīgi, uzklausiet atbildes reakciju, pret argumentus, esiet atvērta un pārliecināta par sevi un sevis teikto, tad noteikti tu tiksi novērtēta. Nekad nepaliec ar kādu, kurš neciena tavu lēmumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru