Šīs 4 zodiaka zīmju sievietes ir pašas, pašas uztcīgākās dāmas attiecībās!

JAUNAVA

Viņa ir sieviete, kas zina, ko vēlas. Un viņa zina kā to dabūt. Līdz ko kādu vīrieti iekarojusi, tā nelaiž vaļā. Zināmu brīvību viņa viņam dot, taču nemēdz izbeigt attiecības ātri. Vīrietim varētu nepatikt fakts, ka mūždien jāatskaitās par to, kur bijis, ar ko, kāpēc…..
Ja izlēmusi ar kādu veidot attiecības, tad tās nemēdz izjukt jau pēc mēneša, bet gan ir ilgstošas. Parasti Jaunavas nav greizsirdīgais tips. Krāpšana nav raksturīga, jo šī sieviete lieliski apzinās, cik tas ir zemiski un nepareizi – pati sev tādu rīcību nespētu piedot.

SVARI

Šī sieviete labi zina to, cik viņa ir neatvairāma un valdzinoša, tāpēc, pirmkārt, vīriešu ziņā ir bezgala izvēlīga. Otrkārt, kad beidzot atradusi sev atbilstošu partneri ( ne vienmēr ir tā, ka viņa kād apzināti meklē, drīzāk vīrieši paši pie viņas līp kā traki, viņai atliek tikai izvēlēties), viņa viņu nelaiž vaļā tāpat vien. Strīdi, kā jau katrās attiecībās, ir pavisam dabiska lieta, bet pat tie nevar izbojāt īstu mīlestību. Un visbeidzot, pat krāpšanas gadījumā viņai būtu jāatrod kāds sevis cienīgs, un tas nebūtu viegli. Svaru sievietei pietiek ar vienu vienīgo, liekus pielūdzējus vai mīļākos nevajag.

Lasi vēl: Numeroloģija: kāda auto numura zīme nesīs jums veiksmi?

MEŽĀZIS

Kā vīrieši, tā arī šīs zīmes sievietes ir ļoti uzticīgas savam partnerim. Kā zemes stihijas zīme, sieviete –  Mežāzis ir ļoti stabila un mērķtiecīga. Tiesa, pārāk bieži viņas prātu noslogo darbs un citas lietas, par savu partneri pat nav laika, lai domātu. Un labi vien, ka tā – nav laika domāšanai arī par mīļāko!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru